Ideapad 3 laptopa RAM önerisi

Mehmet Sezer

Megapat
Daha fazla  
Selam benim kafam çok karıştı. CPU-Z programında 2 tane slot var yazıyor ama PC'yi açtım ve tek olduğunu gördüm. PC'de 8 GB RAM'in üstünde yazıyor fakat benim RAM 4 GB. Valorant'ta FPS düşmesi yiyor PC o yüzden RAM eklesem biraz daha iyi mi olur diye düşündüm önce MHz normal mi diye bakayım dedim ama görev yöneticisinde böyle yazıyor BIOS'tan arttıracağım ama kafamı karıştırdı böyle olması lapotoplardan cok fazla anlayan biri değilim. Ne yapmam gerekir acaba bilen var mı?

1682170807615.jpeg

1682170827583.jpeg

1682170840632.jpeg

RAMExpert ile bakın:

Selam benim kafam çok karıştı. CPU-Z programında 2 tane slot var yazıyor ama PC'yi açtım ve tek olduğunu gördüm. PC'de 8 GB RAM'in üstünde yazıyor fakat benim RAM 4 GB. Valorant'ta FPS düşmesi yiyor PC o yüzden RAM eklesem biraz daha iyi mi olur diye düşündüm önce MHz normal mi diye bakayım dedim ama görev yöneticisinde böyle yazıyor BIOS'tan arttıracağım ama kafamı karıştırdı böyle olması lapotoplardan cok fazla anlayan biri değilim. Ne yapmam gerekir acaba bilen var mı?

Eki Görüntüle 1750530

Eki Görüntüle 1750531

Eki Görüntüle 1750532

Hocam 4 GB anakarta gömülü şekilde geliyor. 4 GB harici.

Hocam 4x2 şeklinde. O çıkarılabilir RAM'in yanında gömülü RAM var. 4 gömülü 4 harici 8 GB. O 4 GB'lık olan yerine MHz'lerine dikkat ederek 8 GB RAM takabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı