AppleScript Decapat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 67 17 Haziran 2021 #11 General Shepherd dedi: BIOS’umuz aynı. Bunu Lenovo’ya soracağım bende de var merak ettim. Dönerim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
General Shepherd dedi: BIOS’umuz aynı. Bunu Lenovo’ya soracağım bende de var merak ettim. Dönerim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
G General Shepherd Decipat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 1.184 Çözümler 8 17 Haziran 2021 #12 AppleScript dedi: Teşekkürler Genişletmek için tıkla... 0212 912 01 34 bu telefon numarasını ararsanız yardımcı olacaklarını söylediler. @AppleScript Arayacak mısınız? Sonucu merak ediyorum. Son düzenleme: 17 Haziran 2021
AppleScript dedi: Teşekkürler Genişletmek için tıkla... 0212 912 01 34 bu telefon numarasını ararsanız yardımcı olacaklarını söylediler. @AppleScript Arayacak mısınız? Sonucu merak ediyorum.
AppleScript Decapat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 67 17 Haziran 2021 #13 General Shepherd dedi: 0212 912 01 34 bu telefon numarasını ararsanız yardımcı olacaklarını söylediler. @AppleScript arayacak mısınız? Sonucu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Görüştüm biod. General Shepherd dedi: 0212 912 01 34 bu telefon numarasını ararsanız yardımcı olacaklarını söylediler. @AppleScript arayacak mısınız? Sonucu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Görüştüm BIOS'ta Advanced menüsü bulunmamaktadır dediler.
General Shepherd dedi: 0212 912 01 34 bu telefon numarasını ararsanız yardımcı olacaklarını söylediler. @AppleScript arayacak mısınız? Sonucu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Görüştüm biod. General Shepherd dedi: 0212 912 01 34 bu telefon numarasını ararsanız yardımcı olacaklarını söylediler. @AppleScript arayacak mısınız? Sonucu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Görüştüm BIOS'ta Advanced menüsü bulunmamaktadır dediler.
G General Shepherd Decipat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 1.184 Çözümler 8 17 Haziran 2021 #14 AppleScript dedi: Görüştüm BIOS'ta Advanced menüsü bulunmamaktadır dediler. Genişletmek için tıkla... Bilgileri yok bence bu konuda.
AppleScript dedi: Görüştüm BIOS'ta Advanced menüsü bulunmamaktadır dediler. Genişletmek için tıkla... Bilgileri yok bence bu konuda.
AppleScript Decapat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 67 17 Haziran 2021 #15 General Shepherd dedi: Bilgileri yok bence bu konuda. Genişletmek için tıkla... Evet bencede çünkü başka forumlarda sanırım yapabilenler var.
General Shepherd dedi: Bilgileri yok bence bu konuda. Genişletmek için tıkla... Evet bencede çünkü başka forumlarda sanırım yapabilenler var.
G General Shepherd Decipat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 1.184 Çözümler 8 17 Haziran 2021 #16 AppleScript dedi: Evet bencede çünkü başka forumlarda sanırım yapabilenler var. Genişletmek için tıkla... Baya var videolarda vs. Lenovo Global desteğe mail attım.
AppleScript dedi: Evet bencede çünkü başka forumlarda sanırım yapabilenler var. Genişletmek için tıkla... Baya var videolarda vs. Lenovo Global desteğe mail attım.
AppleScript Decapat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 67 17 Haziran 2021 #17 General Shepherd dedi: Bayağı var videolarda vs. Lenovo global desteğe mail attım. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle bazı tuş kombinasyonları ile açıcağız Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2021
General Shepherd dedi: Bayağı var videolarda vs. Lenovo global desteğe mail attım. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle bazı tuş kombinasyonları ile açıcağız