Çözüldü IdeaPad 320 laptopta trackpad yanında şişme oldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ErtiReyiz

Zeptopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
samsung 860 evo 500gb
Bilgisayarım laptop Lenovo IdeaPad 320 FN tuşu ile ALT tuşunun aşağısında bir şişme oldu. Tehlikeli midir böyle kullanmaya devam etmem? Bu neden oluyor bilen söylerse sevinirim.

resim_2023-08-24_212647723.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Batarya şişmiş. En yakın zamanda servise verin.

Çözüm
çatlama olmadan derken şuan leptopun yüzeyinde bi çizgi yanı biraz yüzeyi kırmışta

1 haftalığına evde olamayacağım ondan servise veremem 1 hafta bu hali ile dayanır mı ?
Dayanır. Belki biraz daha şişebilir. Dikkat edin ve en yakın zamanda halledin. Kendiniz dokunmayın.

Ben ne olduğunu anlamayıp bune aw deyip birkaç kere düzeltmek için bastırmıştım o zarar vermiş midir şu an yaşadığıma şükrettim iyi gene patlamamış.
Bastırdıkça şişmiş gazı basınç altında tutup patlatmaya yaklaştırıyosunuz, şu anda patlamadıysa bişey yoktur.

Cİhazın bataryasını çıkartıp patlasa da millete zarar vermicek bir yere koyun.

Ben ne olduğunu anlamayıp bune aw deyip birkaç kere düzeltmek için bastırmıştım o zarar vermiş midir şu an yaşadığıma şükrettim iyi gene patlamamış.
Delmediğiniz sürece kolay kolay patlamaz ama yine de dikkatli olmakta fayda var.

Bastırdıkça şişmiş gazı basınç altında tutup patlatmaya yaklaştırıyosunuz, şu anda patlamadıysa bir şey yoktur.

Cihazın bataryasını çıkartıp patlasa da millete zarar vermeyecek bir yere koyun.

İyi gene yaşıyorum bir de o dediğini yapmam çünkü benim bilgisayarim yapışkan ile yapıştırıldi yani bilgisayarci 1-2 sene önce öyle yapmıştı yani kırmadan açamam öyle kalması sorun olur mu?

Delmediğiniz sürece kolay kolay patlamaz ama yine de dikkatli olmakta fayda var.
Tamamdır teşekkürler hepinize

İyi gene yaşıyorum bir de o dediğini yapmam çünkü benim bilgisayarim yapışkan ile yapıştırıldi yani bilgisayarci 1-2 sene önce öyle yapmıştı yani kırmadan açamam öyle kalması sorun olur mu?
Benim bilgisayarı öyle yapıştıracaktı cimcirirdim herifi.
O batarya patlayabilir hocam, bum diye. Cihaz da paramparça olur odanın içi de ful lityum gazı dolar gece falan olursa belki zehirler bile Allah korusun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı