Hocam bu işlemci ile Ryzen 5 4600H işlemci arasında hangisini seçmek daha mantıklı olur gündelik performansta? 7 serisi 5'ten daja iyi ama U serisi işlemci olduğu için ne kadar iyi olur bir türlü karar veremiyorum
Hocam bu işlemci ile Ryzen 5 4600H işlemci arasında hangisini seçmek daha mantıklı olur gündelik performansta? 7 serisi 5'ten daja iyi ama U serisi işlemci olduğu için ne kadar iyi olur bir türlü karar veremiyorum
Sistemin tamamına bakmak gerekiyor. Ryzen 7'li lenovonun soğutma değerleri çok iyi. Başka neleri iyi kısaca bir göz atalım:
- Ramlerin 2x4 olarak ayrılması iyi, 3200 mhz hızı çok iyi
- SSD'si gayet başarılı
- Ekran IPS
İşlemcinin performansı çok iyi, ayrıca The 7 nm AMD Ryzen 7 5700U is absolutely insane with raw performance rivaling the Core i7-10875H şurada iyi de bir inceleme söz konusu.
H serisi işlemciler iyi seri. Ancak benim tercihim 2021 çıkışlı bir sistem ve işlemciden yana olurdu. Dediğim gibi 4600H'yi hangi bileşende tercih edeceğiniz de önemli. Ben çok uzun araştırmalar sonucu tercihimi Lenovo'dan yana kullandım şuan çok memnunum. Bence tek eksiği ramlerin tümleşik olması ama 2x4 olarak ayrılması ve hızıyla kurtarıyor.