Huawei #N/A yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Şehir dışında üniversite öğrencisiyim ve bu iki bilgisayar arasında kaldım. Modern tasarım ve taşınabilirlik benim için çok önemli. Eskisi kadar çok oyun oynadığım söylenemez sadece arada CS:GO, LoL, ETS 2 tarzı oyunlar oynarım. Bunun için R5 5500U'nun içindeki GPU'nun bana yeteceğini biliyorum fakat öbür tarafta da MX450 olması kafamı kurcalıyor. Bir yanda harici ekran kartı, bir yanda Type-C şarj girişli ve Thunderbolt destekli tasarımı güzel bir bilgisayar var. Siz hangisini önerirsiniz? Dediğim gibi pek oyun oynamıyorum genellikle Office programları, okul işleri, dizi-film izlemek için kullanacağım. Bu segmentte başka öneriniz varsa onlara da açığım.
Ben bu ürünü öneririm açıkçası. Ekran 16:10 formata sahip ve yüzde 99 sRGB renk gamını kapsıyor. Kasası oldukça kaliteli. İşlemcisi güçlü, pili uzun gidiyor. CS GO ve ETS 2 tarafında sıkıntı çıkarabilir belki ancak verimlilik konusunda attığınız iki modelden de daha iyi bana kalırsa. 8GB RAM gömülü, dilerseniz bir 8GB daha takabilirsiniz. Ek olarak, Matebook D15 modelinde Thunderbolt desteği yok. Thunderbolt 4 desteği dizüstü tarafında sadece belirli Intel işlemcilerde mevcut.