Ideapad 520-15IKB Type 81BF'in M.2 SSD girişi var mı?

Creksz

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar, 1 yıldır kullandığım laptop dışarıdan harika gözüküyor fakat harddiski çok yavaş ve ses çıkartıyor, SSD takmayı düşünüyorum. M.2 girişi bulunuyor mu? Laptopın tam adı şu; Lenovo Ideapad 520 15IKB Type 81BF.

Merhabalar, 1 yıldır kullandığım laptop dışarıdan harika gözüküyor fakat harddiski çok yavaş ve ses çıkartıyor, SSD takmayı düşünüyorum. M.2 girişi bulunuyor mu? Laptopın tam adı şu; Lenovo Ideapad 520 15IKB Type 81BF.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu bilgisayar ise M2 slotu yok gibi duruyor. HDD'yi çıkartıp SSD takmanız gerekecek.

Ürünün sitesinde mevcut gözüküyor. Eğer emin olmak istersen servisini ara.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu bilgisayar ise M2 slotu yok gibi duruyor. HDD'yi çıkartıp SSD takmanız gerekecek.

1614425207922.png

Modelden modele değişiyor sanırsam. Servisi araması çok daha iyi olur.

Ürünün modeli sitesinde ki model ile birebir.

Merhabalar, 1 yıldır kullandığım laptop dışarıdan harika gözüküyor fakat harddiski çok yavaş ve ses çıkartıyor, SSD takmayı düşünüyorum. M.2 girişi bulunuyor mu? Laptopın tam adı şu; Lenovo Ideapad 520 15ıkb type 81BF.

Hocam rica etsem cihazın alt kasasının fotoğrafını atar mısınız?

Attığım videodan bahsediyordum ben.

Ideapad serileri birçok modele ayrılıyor örneğin Lenovo Ideapad 310: 15ikb , 15ISK gibi videoda ki attığınız model farklı olabilir. Bu gibi durumlarda ürünün resmi sayfasından bakın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı