Erenqzs Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #11 TulkasV dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Bu videoda gördüm. Genişletmek için tıkla... Hocam bu masaüstü testi o yüzden fark var arada.
TulkasV dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Bu videoda gördüm. Genişletmek için tıkla... Hocam bu masaüstü testi o yüzden fark var arada.
TulkasV Hectopat Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 100 3 Mart 2023 #12 Artoria Pendragon dedi: Masaüstü bu sistem hocam, normal o değerleri alması. Değerleriniz de bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Gerçekten hayal kırıklığına uğradım o zaman. Ya da satın alırken kendimi çok umutlandırdım. Teşekkür ederim yorumlarınız için. Erenqzs dedi: Ben çekip atabilirim isterseniz @TulkasV. Genişletmek için tıkla... Çok iyi olur karşılaştırmak isterim aynı laptopa sahibiz değil mi ? TulkasV dedi: Gerçekten hayal kırıklığına uğradım o zaman. Ya da satın alırken kendimi çok umutlandırdım. Teşekkür ederim yorumlarınız için. Çok iyi olur karşılaştırmak isterim aynı laptopa sahibiz değil mi ? Genişletmek için tıkla... Grafik ayarları hariç diğer ayarların hepsi en düşükte olacak değil mi Erenqzs dedi: Ben çekip atabilirim isterseniz @TulkasV. Genişletmek için tıkla...
Artoria Pendragon dedi: Masaüstü bu sistem hocam, normal o değerleri alması. Değerleriniz de bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Gerçekten hayal kırıklığına uğradım o zaman. Ya da satın alırken kendimi çok umutlandırdım. Teşekkür ederim yorumlarınız için. Erenqzs dedi: Ben çekip atabilirim isterseniz @TulkasV. Genişletmek için tıkla... Çok iyi olur karşılaştırmak isterim aynı laptopa sahibiz değil mi ? TulkasV dedi: Gerçekten hayal kırıklığına uğradım o zaman. Ya da satın alırken kendimi çok umutlandırdım. Teşekkür ederim yorumlarınız için. Çok iyi olur karşılaştırmak isterim aynı laptopa sahibiz değil mi ? Genişletmek için tıkla... Grafik ayarları hariç diğer ayarların hepsi en düşükte olacak değil mi Erenqzs dedi: Ben çekip atabilirim isterseniz @TulkasV. Genişletmek için tıkla...
Erenqzs Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #13 TulkasV dedi: Çok iyi olur karşılaştırmak isterim aynı laptopa sahibiz değil mi? Genişletmek için tıkla... Birazdan atarım hocam şu an maçtayım da.
TulkasV dedi: Çok iyi olur karşılaştırmak isterim aynı laptopa sahibiz değil mi? Genişletmek için tıkla... Birazdan atarım hocam şu an maçtayım da.
TulkasV Hectopat Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 100 3 Mart 2023 #14 Erenqzs dedi: Birazdan atarım hocam şu an maçtayım da. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkür ederim
Erenqzs dedi: Birazdan atarım hocam şu an maçtayım da. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkür ederim
Erenqzs Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #15 TulkasV dedi: Tamamdır teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Orta ayarlara aldım bu şekilde hocam. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (217).png 3,1 MB · Görüntüleme: 55 resim_2023-03-03_235436944.png 610,7 KB · Görüntüleme: 43
TulkasV dedi: Tamamdır teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Orta ayarlara aldım bu şekilde hocam.
TulkasV Hectopat Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 100 4 Mart 2023 #16 Erenqzs dedi: Orta ayarlara aldım bu şekilde hocam. Genişletmek için tıkla... Anladım normal değerlerdeyim o zaman teşekkür ederim. Bir diğer sorunumu söylemeyi unutmuşum. LoL oynarken oyun içinde durduk yere (minyon,creep) bile keserken oyundan atıyor ve lol clienti yeniden bağlan geliyor. Bunun sebebi ne olabilir ?
Erenqzs dedi: Orta ayarlara aldım bu şekilde hocam. Genişletmek için tıkla... Anladım normal değerlerdeyim o zaman teşekkür ederim. Bir diğer sorunumu söylemeyi unutmuşum. LoL oynarken oyun içinde durduk yere (minyon,creep) bile keserken oyundan atıyor ve lol clienti yeniden bağlan geliyor. Bunun sebebi ne olabilir ?