IdeaPad Gaming 3 15IAH7 82S900ETTx RAM eklemesi

mehmestappenn

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Huawei Matebook D15 AMD Ryzen 5 5500U 8GB 512GB SSD
Bu modeli almayı düşünüyorum. Üründe 1x16 GB DDR4 RAM bulunuyor. Satıcıların bir kısmı RAM yükseltmesi yapılabilir diyor bir kısmı azami 16 GB diyor. Lenovo'nun sitesinde de azami 16 gözüküyor. 16 olduğunu varsayıyorum. Bunu aldığımda Single channel olması çok etkiler mi? 16'yı çıkarıp 2x8 yapmalı mıyım?

Ben de aynısını almayı düşünüyorum ama Acer Nitro 5 ile arasında kaldım. Acer Nitro 5'i alırsam RAM yükseltmem gerekir. Ve Dual channel olur ama Lenovo daha güzel gibi.

Ben de aynısını almayı düşünüyorum ama Acer Nitro 5 ile arasında kaldım. Acer Nitro 5'i alırsam RAM yükseltmem gerekir. Ve Dual channel olur ama Lenovo daha güzel gibi.

Bana da önerdiler bunu ben de kararsız kaldım ama nedense Lenovo daha güvenilir geliyor.

Aynı sizin gibi bu laptopu almayı düşünüyordum hatta Acer Nitro 5 i5'li modelle arasında kalmıştım bu bilgisayarın RAM yükseltme durumu kafamı kurcalıyordu. Forumda yardımcı oldular. O yazdıkları ibare lenovo’nun test ettiği maksimum kapasiteymiş. Crucial bu bilgisayarda test yapmış 64 GB'a kadar desteklendiği belirtiliyor. Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IAH7 | Memory RAM & SSD Upgrades | Crucial.com ben bu bilgisayarı alırsam direkt 32 yapacağım ama hala Acer kafamı kurcalıyor.

Son düzenleme:
Aynı sizin gibi bu laptopu almayı düşünüyordum hatta Acer Nitro 5 i5'li modelle arasında kalmıştım bu bilgisayarın RAM yükseltme durumu kafamı kurcalıyordu. Forumda yardımcı oldular. O yazdıkları ibare lenovo’nun test ettiği maksimum kapasiteymiş. Crucial bu bilgisayarda test yapmış 64 GB'a kadar desteklendiği belirtiliyor. Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IAH7 | Memory RAM & SSD Upgrades | Crucial.com ben bu bilgisayarı alırsam direkt 32 yapacağım ama hala Acer kafamı kurcalıyor.
İyiymiş o zaman ama Lenovo max 16 dediği için acaba kendimiz eklediğimizde garantisi bozulur mu? Ben de alıp single channel'da fazla performans kaybı yaşarsam 2x8 e döndürmeyi düşünmüştüm, en azından dual channel olsun diye. Bir şekilde Lenovo'ya ulaşıp garanti durumunu sormak lazım ama hiç bir yerde e-posta adreslerini vs. bulamadım. Kendi sitelerinde destek bölümüne geldiğimde foruma yönlendiriyor, orayı da pek aktif kullanan yok sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı