Ideapad Gaming 3 82K200K0TX alınır mı?

Pekin

Kilopat
Daha fazla  
Isınma sorunu yaşayanları gördüm bu modelde. Alternatif olarak sadece Acer'ın modeli olduğu için alınabilir.

Selamlar, ben değil bir arkadaşım kullanıyordu. Kendisiyle Valorant, LoL vs. oyunları ilk bir kaç ay rahatca oynadık. Fakat sonradan laptop gereğinden fazla ısınmaya ve yavaşlamaya başladı. Bakıma gönderdik fakat pek bir yararı olmadı, soğutucu almak zorunda kaldık. Fakat ısınma sorunu dışında hiç bir şey olmadı, çoğu oyunu sorunsuz açıyor. Lâkin ömrü kısa olduğundan size önerim azcık daha araştırıp aynı fiyata kasa dizmeniz.

Bende bu modelin 3050 Ti olanını kullanıyorum. Çok memnunum, alabilirsiniz. Tek sorunu var pili erken bitiyor muadilerine göre. Eğer 1000 lira daha ekleme şansınız varsa R7 olan versiyonunu alın.

Bende bu modelin 3050 Ti olanını kullanıyorum. Çok memnunum, alabilirsiniz. Tek sorunu var pili erken bitiyor muadilerine göre. Eğer 1000 lira daha ekleme şansınız varsa R7 olan versiyonunu alın.
RTX 3060 olan modellerde daha büyük batarya var. Üstelik intellere göre şarjı çok iyi gidiyor. Bence bu fiyata alınabilecek modellerden biri.

3 gündür kullanıyorum çok memnunum öneririm.Lol,pubg,gta5 de en yüksek ayarlarda hiç kasmadan saatlerce oynuyorum.Biraz fan sesi var sadece onun dışında şuanlık sorunsuz.

Eğer oyuna otururum 12 saat kalkmam diyorsanız bence islemcisinden dolayı almayın. Lenovo bu modellerde amd kullanmış intele göre daha fazla ısınıyor ve uzun vadede kullanissiz bi islemci deniyor.

Eğer oyuna otururum 12 saat kalkmam diyorsanız bence islemcisinden dolayı almayın. Lenovo bu modellerde amd kullanmış intele göre daha fazla ısınıyor ve uzun vadede kullanissiz bi islemci deniyor.

Nereden duydunuz bunu?

Forumda önerilen bir model. Alınabilir.

Isınma sorunu derken kaç derece?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…