IdeaPad Gaming 3 alınır mı?

Bütçe
5000-5500

ChoiQueen

Zeptopat
Daha fazla  
Merhabalar. Ben üniversiteye gideceğim için kendime laptop alacağım. Aşağıdaki laptopu almayı düşünüyorum. Orta oyunlarda ideal FPS vermesi, üniversitede işimi görmesi yeterli. Bilgisayar programcılığı bölümü okuyorum. Özellikleri iyi mi? Ekran kartı nasıl? Bir çok oyunu oynatır mı? Aynı fiyata bildiğiniz daha iyi bir laptop var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Alınmaz hocam bence. 5500U varken bu bütcede bu ürünü tercih etmeyin derim.

Bir ürün bırakıyorum: Lenovo V14 82kc0009tx

1628801141336.png

Dilerseniz R3 5300U islemciye sahip dizüstü bilgisayarları da tercih edebilirsiniz, cok daha ucuzdur ancak linkteki üründen daha fazla performans verir cünkü HT teknolojisine sahip ve cok daha iyi cekirdeklere sahip.

Lenovo IdeaPad 5

Ayrıca R5 4500U islemcilere sahip bilgisayarlar da alınabilir belki ancak önermiyorum.

Lenovo Thinkbook R5 4500U
1628801293849.png

Son düzenleme:
Biraz fiyat farkı var ama bu nasıl sizce? G tipi işlemcilerde throttle sorunu oluyor ama çözülebiliyor. Daha iyisini bilen varsa beni etiketlesin lütfen, işime yarayabilir.

Link

Biraz fiyat farkı var ama bu nasıl sizce? G tipi işlemcilerde throttle sorunu oluyor ama çözülebiliyor. Daha iyisini bilen varsa beni etiketlesin lütfen, işime yarayabilir.

Link
1035G1 kullanıyorum almayın aldırmayın berbat bir işlemci.

İslemcileri kıyaslayın, skorlar ortada. Paylastığım resimlere bakmanız yeterli. İlk resime odaklanın. R5 5500u varken R7 3700U alınmaz.

Resimdeki anlatılmak istenileni pek anlayamadım. İngilizcem de pek iyi değildir. Yardımcı olur musunuz?

Link.

Intel HD Graphics çok kötü bir ekran kartı. Hiçbir şey açmıyor. Benim eski laptopum Intel HD Graphics idi. Utanmasa CS 1.6 oynatmıyordu.

Hocam siz galiba gercekten hiçbir sey bilmiyorsunuz. İşlemcilerin serileri değil modelleri önemlidir. Resimde görmeniz gereken şey 5500U'nun kat kat daha iyi olduğu. Dahili grafik kartının gücü işlemci ile eş değerdir. İşlemcisi iyi olan çok daha yüksek FPS verir. Ayrıca i5 1035G1 5500U'nun yanına yaklasamaz. Ondan da iyi bir islemci.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı