Ideapad Gaming 3 alınır mı?

Direkt ekrana üflüyor sıcak havayı, menteşe ve wifi antenlerine doğru. Kısa sürede olmasa da uzun sürede kesin hasar verir.
O mantığa gore laptop her isindigi anda icten derin hasar alir cihaz.
Arkaya üflemeyen onerisi?

Asus'un M16, G14 ve G15 modellerinde sıcak hava bu modelden daha direkt panele gidiyor. Asus bu durumun panelde hiçbir soruna yol açmayacağının garantisini veriyor. Ideapad'deki tasarım normal bir laptop tasarımı. MacBook'larda bile sıcak hava bir miktar panel ile kasa arasından yukarı çıkarı.

Ben Monster T5 V14 4,5 senedir kullanıyorum. İki fan da arkaya üflüyor ve sürekli yüksek performansta kullanıyorum. Yani laptop hep sıcak. Menteşelerimde sorun yok. Sorun olacaksa malzeme kalitesinden her zaman sorun olacaktır. Alacağınız model ile alakalı kullanıcı yorumlarını araştırmanızı tavsiye ederim.

Örnek birkaç modeli yandaki linke bıraktım hepsinde de hava arkaya üflüyor -LİNK- (düzeltme: Acer hariç)

Onların ekranları ısıyı dağıtması için metal yapıda çünkü, neyse ben uyarıyorum sadece. Takılın.

Onların ekranları ısıyı dağıtması için metal yapıda çünkü, neyse ben uyarıyorum sadece. Takılın.

Metal yapıda değil. Panellerin kullanıcıya bakan kısımları metal yapılmaz. Kaldı ki M16 modelinde ekranda panelden başka bir şey de yok 16:10 oran kullanıldığı için. Menteşe yapısı sebebiyle doğrudan panele vuruyor ve Asus, sıcaklığın panelleri etkilemediğini söylüyor.

Tekrar ediyorum Ideapad modelindeki menteşe tasarımı pek çok cihazda var. Sorun teşkil etmesi mümkün değil.

Ben yanlış mı anladım bilmiyorum ama Ideapad modelinde ekrana doğru herhangi bir hava üflemesi mevcut değil. Tüm hava sağ ve sol taraftan üfleniyor. Ekran önündeki ızgara kasa içi hava alışverişi sağlansın diye.

4 tane egzoz çıkışı var. 2 tanesi sağ ve sol, 2 tanesi de arkada. Arkadaki egzozların açısı gereği belki az miktarda sıcak hava panelin arasından yukarıya çıkış yapıyor olabilir ama sorun teşkil edecek bir durum değil.

Evet, bu zaten genel olarak böyle olabiliyor.

Umarım sorun olmayacağının garantisini Lenovo da veriyordur.

Ekran hava üflediği doğru, ancak bu laptop o kadar testten geçiyor. Zarar verecek kadar sıkıntı çıkarsa satmazlar herhalde. Ben Ideapad Gaming 3 15ACH6 modelini kullanıyorum. Egzoz fan yok diye biliyorum.(yanlış biliyorsam düzeltin lütfen) ancak ısı ve fan sistemi gayet iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…