Ideapad Gaming 3 alınır mı?

Bütçe
15000

DanyW

Hectopat
Daha fazla  
Laptop almayı planlıyorum. Sizce Ideapad Gaming 3'ün bu sürümü nasıl tavsiye eder misiniz? Laptopun linki.
  • Intel Core i5 11300h.
  • NVIDIA RTX 3050 Ti 4 GB.
  • 16 GB (2x8) 3200MHz RAM.
  • 512 GB M.2 SSD.
Depolama az fakat kendim yükseltmeyi düșünüyorum. Oynayacağım oyunlar genellikle șunlar olacak:
-Witcher 3
-FIFA 22.
-Forza Horizon 4-5
-Valorant
-MB Bannerlord.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop almayı planlıyorum. Sizce Ideapad Gaming 3'ün bu sürümü nasıl tavsiye eder misiniz? Laptopun linki.
  • Intel Core i5 11300h.
  • NVIDIA RTX 3050 Ti 4 GB.
  • 16 GB (2x8) 3200MHz RAM.
  • 512 GB M.2 SSD.
Depolama az fakat kendim yükseltmeyi düșünüyorum. Oynayacağım oyunlar genellikle șunlar olacak:
-Witcher 3
-FIFA 22.
-Forza Horizon 4-5
-Valorant
-MB Bannerlord.

Alınır hocam.

Oynayacağın oyunları ve daha doğrusu her oyunu rahat açar. Ama bildiğim kadarı ile adaptör sıkıntısı var. Voltajı düşük geliyor ucu ucuna yetiyor dolayısı ile tam performans alınamıyor. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçip adaptör yükseltmesi isteyebilirsiniz diye biliyorum. Öyle yaparsanız sizi uçuracak güzel bir cihaz. Diğer türlü de olur da tam verim alinacakken neden az verim alasın ki?

Oynayacağın oyunları ve daha doğrusu her oyunu rahat açar. Ama bildiğim kadarı ile adaptör sıkıntısı var. Voltajı düşük geliyor ucu ucuna yetiyor dolayısı ile tam performans alınamıyor. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçip adaptör yükseltmesi isteyebilirsiniz diye biliyorum. Öyle yaparsanız sizi uçuracak güzel bir cihaz. Diğer türlü de olur da tam verim alinacakken neden az verim alasın ki?
Fiyat farkı hakkında bilginiz var mı?

Performans aliniyor sadece sarji hizli bitiyor performansinda bir sorun yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı