IdeaPad Gaming 3 düşük FPS veriyor

fylen

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. RTX3050 AMD Ryzen 5 5600H olan laptopum gereğinden az FPS veriyor. YouTube'daki videolardan daha az FPS veriyor. Çözüm bilen varsa söyleyebilir mi?

O videoda ki cihaz ile sizin cihazınız aynı mı? Ve eğer 5-10 FPS fark var ise çok önemli değil
Evet aynı. Adam valorant ta hd yuksek ayarlarda 200 fps alırken ben en dusuk ayarlarda 170 fps alıyorum. Ve bir başka videoda adam minecraft 1.8.9 da 900 fps alırken ben max 370 görüyorum

Evet aynı. Adam valorant ta hd yuksek ayarlarda 200 fps alırken ben en dusuk ayarlarda 170 fps alıyorum. Ve bir başka videoda adam minecraft 1.8.9 da 900 fps alırken ben max 370 görüyorum
Oyun içi ekran kartı sıcaklıkları ve kullanımları ne durumda?

%60 kullanım ve 50 derece sıcaklık var.

Valorant'ta adamın yüksek ayarlarda daha fazla FPS almasının sebebi grafiklerin yüksekte olmasıdır. Oyun içinde FPS'ın düşük olmasının sebeplerinden biriside darboğaz kaynaklıdır sizde de şu an da darboğaz yüzünden Valorant'ta düşük ayarlarda FPS düşüyor. Ekran kartı kullanımını yükseltmek için grafikleri yükseltin bu dediğim her oyun için geçerlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…