Bu laptopu almayı düşünüyorum. Bir de bununla birlikte monitör düşünüyorum. Display girişi yok galiba. HDMI ile bağladığımda kaç Hz alırım? Monitörü 165 Hz veya 144 Hz düşünüyorum.
HDMI sürümüne bağlı. Bu tablodan bakabilirsiniz. İnternetten gördüğüm kadarıyla Laptop'unuzda 2.0 HDMI girişi var. Buna göre monitör ve kablo seçimi yapabilirsiniz. Bu arada takacağınız kablo 2.0 olmak zorunda değil. 2.0 portuna farklı sürüm bir kablo da takabilirsiniz fakat garanti olması adına 2.0 destekli bir monitör ve kablo öneririm ben.
HDMI sürümüne bağlı. Bu tablodan bakabilirsiniz. İnternetten gördüğüm kadarıyla Laptop'unuzda 2.0 HDMI girişi var. Buna göre monitör ve kablo seçimi yapabilirsiniz. Bu arada takacağınız kablo 2.0 olmak zorunda değil. 2.0 portuna farklı sürüm bir kablo da takabilirsiniz fakat garanti olması adına 2.0 destekli bir monitör ve kablo öneririm ben. Eki Görüntüle 1396076
En ucuz Acer Nitro VG271P UM.HV1EE.P04 27" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer Nitro VG271P UM.HV1EE.P04 27" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.749,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Acer Nitro VG271P UM.HV1EE.P04 27" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer Nitro VG271P UM.HV1EE.P04 27" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.749,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Oyun oynamak için 24'' monitör almanızı öneririm, ekrana daha fazla hakim oluyorsunuz. 27'' oyun için biraz büyük geliyor, 1080p için de ideal boyut 24'' zaten. 14'' ekrandan geçeceğiniz için büyüklük konusunda sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.