IdeaPad Gaming 3 için termal macun önerisi

meghka06

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Lenovo IdeaPad Gaming 3 laptopumun termal macununu yenilemeyi düşünüyorum ama termal macun konusunda pek bilgi sahibi değilim. O yüzden internetten araştırdığım kadarıyla bu iki termal macun arasında kaldım:

Sizce hangisi iyi? Bunlardan hariç olarak önerebileceğiniz varsa onlara da açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam MX5 alabilirsin.

MX4 veya MX6 demek istediniz sanırsam. Başka bir konuda MX6 yerine linkini attığım Cooler Master'ı önermişler. Laptoplarda daha iyi oluyormuş.
MX5'de mevcut. MX6 testlerde Coolermaster Mastergeldan daha düşük sıcaklıklar veriyor hocam.

MX4 veya MX6 demek istediniz sanırsam. Başka bir konuda MX6 yerine linkini attığım Cooler Master'ı önermişler. Laptoplarda daha iyi oluyormuş.

MX5'de mevcut. MX6 testlerde Coolermaster Mastergeldan daha düşük sıcaklıklar veriyor hocam.

Hem de arctic fiyat olarak daha uygun hocam.

MX5'te mevcut. MX6 testlerde Cooler Master MasterGel'dan daha düşük sıcaklıklar veriyor hocam.

Eki Görüntüle 2212803

Hem de Arctic fiyat olarak daha uygun hocam.

Anladım. MX5'e tekrar baktım da sanırsam şu an satan bir yer yok. Attığınız görsele göre MX6 almak daha mantıklı duruyor evet, dikkate alacağım. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…