IdeaPad Gaming 3 klavyesinin ısınması normal mi?

Jack_Daw

Hectopat
Bir hafta önce IdeaPad Gaming 3 laptop aldım. Ryzen 5 6600H ve 3050 Ti olan model. GPU ve CPU soğutmasında sıkıntı yok oyunlarda 65 derece civarılar fakat klavyesi aşırı derecede ısınıyor az daha ısınsa eli yakacak dereceye kadar. Ayrı klavye kullanıyorum, bu kadar ısınması normal ise benim için bir problem değil ilk defa böyle bir cihaz kullandığım için pek bir bilgim yok, fakat bu normal değil ise iade edeceğim.

Bende de var aynı model sadece ekran kartı ve işlemci farkı var bende böyle bir sorun yok oyun oynarken performans moduna alın. FN+Q

İşlemci farklı olacak şekilde bende de var. Klavye cidden ısınıyor, umarım normaldir.

Klavye ısınması normal.Sonuçta bütün parçalar klavyenin altında.İşlemcinin , ekran kartının ısısı klavyeye yansıyor.Sıcaklık değeriniz gayet normal , herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum.

Normal bi ısınma olmuyor ama arkadaşımda aşırı ısınan asus tuf modeli var , o modelin bile o kadar ısınmadığını söylüyor. Neredeyse az daha ısınsa tuşlar ericek gibi. Performans modunu açıp 2.5-3 saat civarı fifa oynadım yinede aşırı ısınıyor sistemi zorlamamasına rağmen, fanlarda yüksek rpm de çalışıyordu ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…