IdeaPad Gaming 3 laptopa uyumlu RAM, SSD ve monitör önerisi

Bütçe
30k max ikisi
Daha fazla  

Sizce hangi RAM'dan 2 tane almalıyım ve bu RAM'lar bilgisayarımla çalışır mı? Amacım PC az da olsa hızlandırmak render oyunlar vs.

Bunlarda kararsız kaldığım monitörler. Hz değeri 2K mı 4K mı FHD mi?2.ekran yapacağım monitörü uygulamaları kullanırken falan onu kullanacağım. Laptop ekranından da Udemy youtbe tarzı içerikleri kullanacağım hem oyun hem de kod yazılımı için alıyorum kısacası. Pivot monitör olması önemli. Sizin de önerileriniz olursa açığım her şeyi.

Ayrıca laptopum HDMI 2.0 destekliyor bu monitörleri söylediği Hz ile alabilir miyim bağladığımda?

Hocam cihazınıza cpu z indirin mevcut raminizin mhz cl ve voltaj değerlerini öğrenin marka farketmeksizin aynı özelliklerde ram alın. Mümkünse en ucuzu olsun paranız cebinizde kalsın

Monitör olarak bunuda alabilirsiniz.

Hocam cihazınıza cpu z indirin mevcut raminizin mhz cl ve voltaj değerlerini öğrenin marka farketmeksizin aynı özelliklerde ram alın. Mümkünse en ucuzu olsun paranız cebinizde kalsın
indirdim zaten ona bakarak direkk alabilirim demi teşekkür ederim çok sağolun

crucial 16gb 2 tane alsam oluyor diye düşünüyorum crucialın sitesinde 32gb destekliyor diyor
Bir de neden 2k olmaz dediniz bağalntıda felan mı sorun olur

Son düzenleme:
Hayır hocam konunun bağlantıyla vs. ilgisi yok lenovo ideapad çoğunlukla giriş ve orta segment laptop olarak geçiyor cihazınızın özelliklerini yazmamışsınız ama 4070 ve üzeri değilse 2k almanız çok mantıklı olmaz oyunlarda ciddi performans düşüklüğü yaşarsınız 1080 e çekince bulanıklık problemi ile karşılaşırsınız cihazınızın özelliklerini atarsanız bu konuda daha yardımcı olabiliriz

Attığınız modelde maksimum 3060 gördüm. 2K için denildiği gibi 4070 gibi bir kart lazım.

https://www.hepsiburada.com/lenovo-...S_5FhOCdBhrQ1Dhyrf8aAga7EALw_wcB&gclsrc=aw.ds

Tek tek yazmak yerine direk 2 yıl önce aldığım yerin ilanını atayım ben sadece laptopa 500gb m2 ssd ekledim

Attığınız modelde maksimum 3060 gördüm. 2K için denildiği gibi 4070 gibi bir kart lazım.
anladım çok teşekkür ederim peki sizce fhd bi monitör alsam hz olarak laptopu bağlayınca maksimum kaç hz alabilirim

Son düzenleme:
Monitörün vaadettiği hertz'i alırsınız fakat o FPS'lere çıkmanız lazım. Yoksa bir anlamı yok. Hazır indirimdeyken bunu alın geçin. İsteklerinizi karşılar.

Teşekkür ederim evet onu biliyorum zaten p fps almadıktan sonra hz bi önemi yok ama bu yaz yada 5000 serisi çıkınca ultra bi setup dizicem için aslında o anlamda bi laptop istiyorum ve pivot özelliği kesin olmalı kod yazarken işimi kolaylaştırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…