Ajin Centipat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #11 Ajin dedi: Hocam ben laptop standı aldım da alttaki hava yerinin çok az bir kısmını kaplıyor bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... KOVL2K dedi: Hocam bu bilgisayarı mı aldınız? Aldıysanız memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam bugün aldım şuan memnunum. Bu arada ram ekletmek isterseniz garanti dışı kalmıyor ram yerine zarar vermemek şartıyla.
Ajin dedi: Hocam ben laptop standı aldım da alttaki hava yerinin çok az bir kısmını kaplıyor bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... KOVL2K dedi: Hocam bu bilgisayarı mı aldınız? Aldıysanız memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam bugün aldım şuan memnunum. Bu arada ram ekletmek isterseniz garanti dışı kalmıyor ram yerine zarar vermemek şartıyla.
K KOVL2K Kilopat Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 144 10 Temmuz 2023 #12 Ajin dedi: Hocam bugün aldım şuan memnunum. Bu arada ram ekletmek isterseniz garanti dışı kalmıyor ram yerine zarar vermemek şartıyla. Genişletmek için tıkla... Hocam cihazın şarj durumu nasıl test etme fırsatınız oldu mu, boştayken fan sesi fazla geliyor mu? Cevaplarsanız sevinirim. Hayırlı olsun.
Ajin dedi: Hocam bugün aldım şuan memnunum. Bu arada ram ekletmek isterseniz garanti dışı kalmıyor ram yerine zarar vermemek şartıyla. Genişletmek için tıkla... Hocam cihazın şarj durumu nasıl test etme fırsatınız oldu mu, boştayken fan sesi fazla geliyor mu? Cevaplarsanız sevinirim. Hayırlı olsun.
Wikiffy Femtopat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 94 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo IdeaPad Gaming 3 •i5 12500H •RTX 3050 Ti •512 GB SSD •1x16 GB RAM Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #13 KOVL2K dedi: Hocam cihazın şarj durumu nasıl test etme fırsatınız oldu mu, boştayken fan sesi fazla geliyor mu? Cevaplarsanız sevinirim. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Kral aynı cihaz bende de var. Fan boştayken sesi yok gibi. Şarj durumu da şarjda değilken biraz hızlı gidiyor ama sonuçta Gaming laptop için normal olabilir.
KOVL2K dedi: Hocam cihazın şarj durumu nasıl test etme fırsatınız oldu mu, boştayken fan sesi fazla geliyor mu? Cevaplarsanız sevinirim. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Kral aynı cihaz bende de var. Fan boştayken sesi yok gibi. Şarj durumu da şarjda değilken biraz hızlı gidiyor ama sonuçta Gaming laptop için normal olabilir.