BIOS'u sıfırladık. Format attık. SSD RAM ve ekran kartı taraması yaptık bir sorun çıkmadı. Ama ne sorunu tespit ettik ne de çözebildik. Oyun oynarken değil daha çok normal hafif 1-2 uygulama açık iken gerçekleşiyor.
Sistem özellikleri:
Sorun onunla alakalı gözüküyor, aygıt yöneticisine girip görüntü bağdaştırıcılarına tıklayın, AMD olanı bulun, üzerine 2 kere tıklayın ve sürücü kısmından cihazı devre dışı bırakın.
hocam şimdilik mavi ekran vermedi ama bazen geç verebiliyor o yüzden biraz daha bekliyeceğim birde şey sorucaktım eğer sorun amd kartında ise düzeltmek için öneriniz varmı
Hocam şimdilik mavi ekran vermedi ama bazen geç verebiliyor o yüzden biraz daha bekleyeceğim bir de şey soracaktım eğer sorun AMD kartında ise düzeltmek için öneriniz var mı?
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
www.technopat.net
En güncel 'WHQL' ibareli sürücüyü yükleyin. Beta olmasın.
Sorun düzelmezse ekran kartı arızalı.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
www.technopat.net
En güncel 'WHQL' ibareli sürücüyü yükleyin. Beta olmasın.
Sorun düzelmezse ekran kartı arızalı.