EFI'nden kaynaklı olabilir. telemetrap.kext ve CpuTscSync.kext'leri gereksiz. Özellikle ikinci söylediğim. Onun dışında EFI'yi siz hazırlamışsınız sanırım. Eski configin ile devam etmelisin öyleyse.
EFI'nden kaynaklı olabilir. telemetrap.kext ve CpuTscSync.kext'leri gereksiz. Özellikle ikinci söylediğim. Onun dışında EFI'yi siz hazırlamışsınız sanırım. Eski configin ile devam etmelisin öyleyse.
EFI'yi tam olarak ben hazırlamadım. Biraz toplama bir EFI oldu. Eski config ile devam ettiğimde idleri nasıl bulmam gerekiyor peki? Tek tek hepsini denemem mi lazım?
Şöyle 2-3 tane rehber video izledim. Bir tanesinde tüm idleri denemem gerektiği söylendi. Artı olarak videodan kastınız “Yazılım Teknik” kanalının videoları mı?
Güncel Hackintool ile dene ve yakın değerler ile dene. Açıkcası tanımama durumu olmaması gerek, yamayı config dosyana eksik/yanlış işliyor olabilirsin.
Dortania Guide'ı takip etsem baştan sona daha mı iyi olur sizce?
Edit: Bir de laptop ın marka ve modeli aynı olsa bile farklı idler ile yamalanması mümkün olabilir mi? Bu bilgisayara kuranları gördüm fakat onların idleri benimkine uymadı.