Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #21 WeissesFleisch dedi: Dortania Guide'ı takip etsem baştan sona daha mı iyi olur sizce? Edit: Bir de laptop ın marka ve modeli aynı olsa bile farklı idler ile yamalanması mümkün olabilir mi? Bu bilgisayara kuranları gördüm fakat onların idleri benimkine uymadı. Genişletmek için tıkla... Aklımda bir şey var. Benden haber bekle.
WeissesFleisch dedi: Dortania Guide'ı takip etsem baştan sona daha mı iyi olur sizce? Edit: Bir de laptop ın marka ve modeli aynı olsa bile farklı idler ile yamalanması mümkün olabilir mi? Bu bilgisayara kuranları gördüm fakat onların idleri benimkine uymadı. Genişletmek için tıkla... Aklımda bir şey var. Benden haber bekle.
WeissesFleisch Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 1.017 Çözümler 3 3 Mayıs 2021 #22 Yiğit Gençer dedi: Aklımda bir şey var. Benden haber bekle. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim
Yiğit Gençer dedi: Aklımda bir şey var. Benden haber bekle. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #23 Şu anki EFI dosyanı paylaşır mısın?
WeissesFleisch Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 1.017 Çözümler 3 3 Mayıs 2021 #24 Yiğit Gençer dedi: Şu anki EFI dosyanı paylaşır mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam Dortania Guide'ı takip ederk baştan oluşturdum EFI dosyamı. Fakat bir sorun var. PCI configuration end hatası alıyorum. EFI Dosyam: EFI ig3.rar Yardım ederseniz çok sevinirim Dosya Ekleri IMG-4741.jpg 211,5 KB · Görüntüleme: 34
Yiğit Gençer dedi: Şu anki EFI dosyanı paylaşır mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam Dortania Guide'ı takip ederk baştan oluşturdum EFI dosyamı. Fakat bir sorun var. PCI configuration end hatası alıyorum. EFI Dosyam: EFI ig3.rar Yardım ederseniz çok sevinirim
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #25 WeissesFleisch dedi: Hocam Dortania Guide'ı takip ederk baştan oluşturdum EFI dosyamı. Fakat bir sorun var. PCI configuration end hatası alıyorum. EFI Dosyam: EFI ig3.rar Yardım ederseniz çok sevinirim Genişletmek için tıkla... EFI dosyana bakıp haber vereceğim.
WeissesFleisch dedi: Hocam Dortania Guide'ı takip ederk baştan oluşturdum EFI dosyamı. Fakat bir sorun var. PCI configuration end hatası alıyorum. EFI Dosyam: EFI ig3.rar Yardım ederseniz çok sevinirim Genişletmek için tıkla... EFI dosyana bakıp haber vereceğim.
WeissesFleisch Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 1.017 Çözümler 3 3 Mayıs 2021 #26 Yiğit Gençer dedi: EFI dosyana bakıp haber vereceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam şuanda MacOS version not yet set dedi
Yiğit Gençer dedi: EFI dosyana bakıp haber vereceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam şuanda MacOS version not yet set dedi
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #27 WeissesFleisch dedi: Hocam şuanda MacOS version not yet set dedi Genişletmek için tıkla... Fotoğraf paylaşır mısın?
WeissesFleisch dedi: Hocam şuanda MacOS version not yet set dedi Genişletmek için tıkla... Fotoğraf paylaşır mısın?
WeissesFleisch Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 1.017 Çözümler 3 3 Mayıs 2021 #28 Yiğit Gençer dedi: Fotoğraf paylaşır mısın? Genişletmek için tıkla... Buyrun. Bir türlü kuramadım, hevesim kursağımda kaldı gerçekten. Dosya Ekleri 07B8DB6B-2EBA-4DDD-8DEE-840FCFD56A38.jpeg 315,7 KB · Görüntüleme: 42
Yiğit Gençer dedi: Fotoğraf paylaşır mısın? Genişletmek için tıkla... Buyrun. Bir türlü kuramadım, hevesim kursağımda kaldı gerçekten.
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #29 WeissesFleisch dedi: Hocam şuanda MacOS version not yet set dedi Genişletmek için tıkla... EFI dosyanda ne tür değişiklikler yaptın?
WeissesFleisch dedi: Hocam şuanda MacOS version not yet set dedi Genişletmek için tıkla... EFI dosyanda ne tür değişiklikler yaptın?
WeissesFleisch Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 1.017 Çözümler 3 3 Mayıs 2021 #30 Yiğit Gençer dedi: EFI dosyanda ne tür değişiklikler yaptın? Genişletmek için tıkla... SMBIOS değişikliği yaptım ve ProperTree ile tekrardan ayarları gözden geçerdim. Dortania da olduğu gibi. Son kullandığım EFİ'yi de paylaşayım. SON EFI.rar drive.google.com Yiğit Gençer dedi: Fotoğraf paylaşır mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam bakabildiniz mi Son düzenleme: 3 Mayıs 2021
Yiğit Gençer dedi: EFI dosyanda ne tür değişiklikler yaptın? Genişletmek için tıkla... SMBIOS değişikliği yaptım ve ProperTree ile tekrardan ayarları gözden geçerdim. Dortania da olduğu gibi. Son kullandığım EFİ'yi de paylaşayım. SON EFI.rar drive.google.com Yiğit Gençer dedi: Fotoğraf paylaşır mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam bakabildiniz mi