WeissesFleisch Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 1.017 Çözümler 3 13 Nisan 2022 #41 tristessehivernale dedi: Kusuruma bakma akut bronşit ve soğuk algınlığı bir araya gelince EFI için devam edemedim, sağ olsun @yusufklncc yerime yardımını esirgemedi. Hepinizin emeğine ellerine sağlık. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de akut bronşit oldum 2 hafta önce berbat bir şey sigara bile içemedim. Çok geçmiş olsun.
tristessehivernale dedi: Kusuruma bakma akut bronşit ve soğuk algınlığı bir araya gelince EFI için devam edemedim, sağ olsun @yusufklncc yerime yardımını esirgemedi. Hepinizin emeğine ellerine sağlık. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de akut bronşit oldum 2 hafta önce berbat bir şey sigara bile içemedim. Çok geçmiş olsun.
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.021 Makaleler 63 Çözümler 170 13 Nisan 2022 #42 2 paket devam ediyoruz, Bricanyl verdi de nafile Geçmiş olsun, mevsim değişikliği yaramıyor bizlere...
2 paket devam ediyoruz, Bricanyl verdi de nafile Geçmiş olsun, mevsim değişikliği yaramıyor bizlere...