Ideapad Gaming 3 mod geçişlerinde güç tuşunun rengi değişmiyor

yavuzbey1

Decapat
Daha fazla  
Ya aslında bir sorun değil ama aklıma takıldı. Forumda gezerken aynı modeli kullanan birkaç kişi performans moduna geçtiği zaman Power tuşunun üzerinde ki LED'in kırmızıya döndüğünü yazmış. Kendi bilgisayarımda denediğimde hangi moda geçersem geçeyim hep beyaz ışık yanıyor. Acaba eski modellerde mi öyle yoksa benimkinde bir ayar mı eksik?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende GTX1650 olan modeli kullanıyorum bende de kırmızıya dönmüyor.

O ışık değişmesi sadece Lenovo Legion'larda oluyor. Ideapad'da böyle bir özellik yok bende 3060'lı versiyonu kullanıyorum.(keşke olsaymış.)

O ışık değişmesi sadece Lenovo Legion'larda oluyor. Ideapad'da böyle bir özellik yok bende 3060'lı versiyonu kullanıyorum.(keşke olsaymış.)
Harbiden olsaymış keşke, bide sanki sağ fan sol fana göre daha güçlü gibi elimi koyduğumda sağdan daha çok hava geliyor gibi sendede öyle mi?

Harbiden olsaymış keşke, bir de sanki sağ fan sol fana göre daha güçlü gibi elimi koyduğumda sağdan daha çok hava geliyor gibi sende de öyle mi?

Evet sağdan birazcık daha fazla hava geliyor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…