B BrkeŞahin Yoctopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 8 4 Eylül 2022 #1 Haftaya bu laptopu https://www.hepsiburada.com/lenovo-...abilir-bilgisayar-82k200k0tx-p-HBCV00000BDM1U almayı düşünüyorumç sizce nasıl bir ürün? Bazı videolar izledim internette CPU'nun 80-95 derece arasında gezdiğini Max 98 olduğunu gördüm. Bu değerler normal mi sizce? Kullanan varsa önerir mi? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2022
Haftaya bu laptopu https://www.hepsiburada.com/lenovo-...abilir-bilgisayar-82k200k0tx-p-HBCV00000BDM1U almayı düşünüyorumç sizce nasıl bir ürün? Bazı videolar izledim internette CPU'nun 80-95 derece arasında gezdiğini Max 98 olduğunu gördüm. Bu değerler normal mi sizce? Kullanan varsa önerir mi? Şimdiden teşekkürler.
A Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 41.030 Makaleler 9 Çözümler 1.038 4 Eylül 2022 #2 Acer Nitro 5 12.Nesil Core i5 İşlemcili Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Nitro 5 12.Nesil Core i5 İşlemcili Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da soğutma anlamında Ideapad kötü değil ama bunu öneririm.
Acer Nitro 5 12.Nesil Core i5 İşlemcili Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Nitro 5 12.Nesil Core i5 İşlemcili Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da soğutma anlamında Ideapad kötü değil ama bunu öneririm.
koseg Decapat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Eylül 2022 #3 https://www.hepsiburada.com/casper-excalibur-g900-1160-bf60x-b-intel-core-i7-11600h-16gb-1tb-ssd-rtx3060-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00000B7WTK alsan daha iyi olur intel oyun için amd iş için oyun için alacaksan bunu almanı öneririm
https://www.hepsiburada.com/casper-excalibur-g900-1160-bf60x-b-intel-core-i7-11600h-16gb-1tb-ssd-rtx3060-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00000B7WTK alsan daha iyi olur intel oyun için amd iş için oyun için alacaksan bunu almanı öneririm
B BrkeŞahin Yoctopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 8 4 Eylül 2022 #4 Artoria Pendragon dedi: Acer Nitro 5 12.Nesil Core i5 İşlemcili Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Nitro 5 12.Nesil Core i5 İşlemcili Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da soğutma anlamında Ideapad kötü değil ama bunu öneririm. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı kaç W hocam bilginiz var mı? koseg dedi: https://www.hepsiburada.com/casper-excalibur-g900-1160-bf60x-b-intel-core-i7-11600h-16gb-1tb-ssd-rtx3060-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00000B7WTK Alsan daha iyi olur Intel oyun için AMD iş için oyun için alacaksan bunu almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Zamanında Casper kullandım pek de memnun kalmadım ayrıca bazı kişilerin Casper çaydanlık dediğini de görmüştüm.
Artoria Pendragon dedi: Acer Nitro 5 12.Nesil Core i5 İşlemcili Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Nitro 5 12.Nesil Core i5 İşlemcili Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da soğutma anlamında Ideapad kötü değil ama bunu öneririm. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı kaç W hocam bilginiz var mı? koseg dedi: https://www.hepsiburada.com/casper-excalibur-g900-1160-bf60x-b-intel-core-i7-11600h-16gb-1tb-ssd-rtx3060-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00000B7WTK Alsan daha iyi olur Intel oyun için AMD iş için oyun için alacaksan bunu almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Zamanında Casper kullandım pek de memnun kalmadım ayrıca bazı kişilerin Casper çaydanlık dediğini de görmüştüm.
A Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 41.030 Makaleler 9 Çözümler 1.038 4 Eylül 2022 #5 BrkeŞahin dedi: Ekran kartı kaç W hocam bilginiz var mı? Zamanında Casper kullandım pek de memnun kalmadım ayrıca bazı kişilerin Casper çaydanlık dediğini de görmüştüm. Genişletmek için tıkla... 140W hocam MUX'ta bulunduruyor.
BrkeŞahin dedi: Ekran kartı kaç W hocam bilginiz var mı? Zamanında Casper kullandım pek de memnun kalmadım ayrıca bazı kişilerin Casper çaydanlık dediğini de görmüştüm. Genişletmek için tıkla... 140W hocam MUX'ta bulunduruyor.
B BrkeŞahin Yoctopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 8 4 Eylül 2022 #6 Artoria Pendragon dedi: 140W hocam MUX'ta bulunduruyor. Genişletmek için tıkla... Hocam peki bunu önerme sebebiniz nedir misal. Kendiniz Ideapad'den memnun kalmadınız mı?
Artoria Pendragon dedi: 140W hocam MUX'ta bulunduruyor. Genişletmek için tıkla... Hocam peki bunu önerme sebebiniz nedir misal. Kendiniz Ideapad'den memnun kalmadınız mı?
A Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 41.030 Makaleler 9 Çözümler 1.038 4 Eylül 2022 #7 BrkeŞahin dedi: Hocam peki bunu önerme sebebiniz nedir misal. Kendiniz Ideapad'den memnun kalmadınız mı? Genişletmek için tıkla... Memnunum hocam fakat Ideapad 90W ve MUX bulundurmuyor, CPU 12500htan çokça zayıf. Aynı bütçe bandindayken performans olarak Nitro çok daha iyi yani.
BrkeŞahin dedi: Hocam peki bunu önerme sebebiniz nedir misal. Kendiniz Ideapad'den memnun kalmadınız mı? Genişletmek için tıkla... Memnunum hocam fakat Ideapad 90W ve MUX bulundurmuyor, CPU 12500htan çokça zayıf. Aynı bütçe bandindayken performans olarak Nitro çok daha iyi yani.
B BrkeŞahin Yoctopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 8 4 Eylül 2022 #8 Artoria Pendragon dedi: Memnunum hocam fakat Ideapad 90W ve MUX bulundurmuyor, CPU 12500HTAn çokça zayıf. Aynı bütçe bandindayken performans olarak Nitro çok daha iyi yani. Genişletmek için tıkla... Ürünle ilgili inceleme bulamıyorum ama hiçbiri bu işlemciye sahip değil.
Artoria Pendragon dedi: Memnunum hocam fakat Ideapad 90W ve MUX bulundurmuyor, CPU 12500HTAn çokça zayıf. Aynı bütçe bandindayken performans olarak Nitro çok daha iyi yani. Genişletmek için tıkla... Ürünle ilgili inceleme bulamıyorum ama hiçbiri bu işlemciye sahip değil.
A Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 41.030 Makaleler 9 Çözümler 1.038 4 Eylül 2022 #9 BrkeŞahin dedi: Ürünle ilgili inceleme bulamıyorum ama hiçbiri bu işlemciye sahip değil. Genişletmek için tıkla... 12700hli versiyonunun var hocam,12500h daha az ısınır diyede düşünebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
BrkeŞahin dedi: Ürünle ilgili inceleme bulamıyorum ama hiçbiri bu işlemciye sahip değil. Genişletmek için tıkla... 12700hli versiyonunun var hocam,12500h daha az ısınır diyede düşünebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
B BrkeŞahin Yoctopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 8 4 Eylül 2022 #10 Artoria Pendragon dedi: 12700HLI versiyonunun var hocam, 12500h daha az ısınır diye de düşünebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımınız için hocam. İçime kurt düştü şimdi hangisini alsam diye.
Artoria Pendragon dedi: 12700HLI versiyonunun var hocam, 12500h daha az ısınır diye de düşünebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımınız için hocam. İçime kurt düştü şimdi hangisini alsam diye.