Ideapad Gaming 3 Ölü veya Takılmış Piksel

Siz yarın servisle iletişime geçin. Mail veya WhatsApp'la görsel olarak iletin. Ekranı değiştirme imkanları varsa sadece ekranı değiştirsinler.
Ben Lenovo servisiyle görüştüğümde bana Ideapad serisinde servis tamir süresinin kısa ve işçiliğin çok temiz yapıldığını, bu modelde çok seri ve profesyonel olduklarını belirttiler. Amazon'dan almasaydım direkt servise yollardım çünkü bana o güveni verdiler

Ekranı değiştirme imkanları varsa sadece ekranı değiştirsinler.
Yeni aldığınız ürünü anında tamir edilmiş duruma getirmek çok saçma olur, açan kişi her türlü çizecek, açıldığı belli olacak. Dediğim gibi değişim/iade.

Siz yine Itopya'ya yazın ama sonuç çıkacağını sanmıyorum oradan, THH'ye başvurup yenisi ile değişim talep edebilirsiniz.

Yeni aldığınız ürünü anında tamir edilmiş duruma getirmek çok saçma olur, açan kişi her türlü çizecek, açıldığı belli olacak. Dediğim gibi değişim/iade.

Ölü veya canlı pikselde 3 noktadan aşağısı garanti, değişim veya ayıplı mala girmez. Siz sıfır değişim diye ısrar ederseniz de servis veya satıcı, sorunun değişime veya garantiye girmeyecek derecede, sayıda olduğuna dair rapor hazırlayıp elinize verir. Artık itiraz edemezsiniz. Tüketici hakem heyetine başvurmaktan başka çareniz kalmaz. Heyete başvuruncabilir kişi raporu ister. Bilir kişi ekrandaki hasarlı pikselleri tek tek sayar 3'ün altında ise herhangi bir hak iadesi değişim yapılmaz.

Teşekkürler, bunu servise ileteceğim. Ben tek bir piksel var gibi düşündüm ama evet toplu halde birkaç piksel olabilir. Kardeşimden yakından ve detaylı bir fotoğraf isteyeceğim, mümkünse olabildiği kadar yakın, net ve makro modu ile çekilmiş temiz bir görüntü almasını söylerim. Servise de bu görüntüyü iletelim. Dediklerine göre yan yana 3 adet veya farklı yerlerde 5 adet piksel sorunu olunca 'hata' olarak görüyorlarmış durumu. Gönlüm sıfır aldığım için birebir değişimden yana ancak olmazsa serviste ekran değişimini de iade ve yeniden almaya göre tercih ederim. Lenovo'nun yeni servisi İstanbul Maltepe tarafına taşınmış, zamanında İstanbul'da öğrenciyken Lenovo Ideapad Z570 ve Z580 cihazlarımı Mecidiyeköy'deki servislerine elden götürüp 1 saat içerisinde hızlı ve iyi hizmet almış ve memnun kalmıştım. Açıkçası o dönemki memnuniyetimden ötürü bu zamana kadar kendim ve eşim dostuma yaklaşık 20 adet Lenovo cihaz aldırmışımdır. Sonuncusunda ise şimdilik duvara çarptık, umarım bu güvenimi boşa çıkarmazlar.

Ama ilk 15 gün iade hakkı var ve az insaflılarsa degisim yaparlar. Mesela HP alan bir arkadas vardi benzer bir sorunu vardi direkt degisim yapacakti gpntekniloji olmasi lazim satıcıya da bagli tabii.

15 gün iade serbest. İade edip başka yerden aynen satın alın. Hiç uğraşmayın.

Aynı fiyata satılırsa alır.

Ama ilk 15 gün iade hakkı var ve az insaflılarsa degisim yaparlar. Mesela HP alan bir arkadas vardi benzer bir sorunu vardi direkt degisim yapacakti gpntekniloji olmasi lazim satıcıya da bagli tabii.

İade hakkı değil. Mesafeli satış sözleşmelerinde 15 günlük cayma hakkı vardır. Yani sözleşmeden cayarsın ve malı iade edip parasını alırsın. Ama değişim isteyemezsin.
Biraz araştırın haklarınızı öğrenin

Ben zaten fark ettiysen ilk cumlede iade hakkın var demisim ikinci cumlem farkli bir olay yani degisim bile yapilabiliyor saticiya da bagli demek istemistim. Bir de sen niye karsi tarafi savunuyor gibi bir tavrin var ekrani gormuyor musun?

Ben zaten fark ettiysen ilk cumlede iade hakkın var demisim ikinci cumlem farkli bir olay yani degisim bile yapilabiliyor saticiya da bagli demek istemistim. Bir de sen niye karsi tarafi savunuyor gibi bir tavrin var ekrani gormuyor musun?

Tamam ben de sana yasal olarak öyle bir değişim hakkın yok diyorum. Satıcı isterse değiştirir orası satıcıya kalmış. Yapmıyorum dese yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…