Ideapad Gaming 3 Power tuşu ışık rengi değişmiyor

tahacld

Hectopat
Daha fazla  
Ideapad Gaming 3 laptopta Fn+Q güç modları arasında geçiş yapıyor. Bu geçişlerde Power tuşunun ışık rengi hep mavi görünüyor. Legion'da sessiz mod mavi, dengeli beyaz ve performans modunda kırmızı oluyordu. Ideapad'de mod değişsem de mavi yanıyor hep. Hangi mod açık anlaşılmıyor. Bu PC'yi kullanan arkadaşlar mod geçişlerini yaparken hangi modda olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Lenovo Vantage girmek şart mı?

Aynı modele sahibim tek renk LED var bu dediğin imkansız. Maalesef girip kontrol etmen gerekiyor.

Power tuşunun ledi sürekli mavi olduğu için ısı kipleri arasında geçişleri fn+q ile yapınca hangi kipte olduğunu anlayamıyordum. Bugün microsoft storeda Lenovo Utility adlı uygulamayı keşdettim. Bu uygulama ile tuş fonksiyonlarını ve ısı kipleri arasında geçişleri fn+q ile yapınca ekranda ikon olarak hangi moda geçtiğinizi görebiliyorsunuz. Bu sayede sürekli lenovo vantage girmek durumundan kurtuldum.

O uygulama capslok açıp kapatınca NumLock açıp kapatınca. Sürekli ekrana yazı getiriyor hoş değil tabii ki tercih meselesi ama ben o yüzden kullanmıyorum o programı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…