DarkSynergy Megapat Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 408 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #11 celalistşengörist dedi: Hayır hocam ASUS TUF var bende. Genişletmek için tıkla... Paneli nasıl memnun musunuz, benim çok içime sinmedi 3050 i5 modeli dışında diğer TUF'larin panelleri bir tık daha iyi.
celalistşengörist dedi: Hayır hocam ASUS TUF var bende. Genişletmek için tıkla... Paneli nasıl memnun musunuz, benim çok içime sinmedi 3050 i5 modeli dışında diğer TUF'larin panelleri bir tık daha iyi.
celalistşengörist Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 1.558 16 Ekim 2021 #12 DarkSynergy dedi: Paneli nasıl memnun musunuz, benim çok içime sinmedi 3050 i5 modeli dışında diğer TUF'larin panelleri bir tık daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam bende i5 11400H 3050 versiyon var. Paneli gayet güzel. Profesyonel tasarım vs. yapmayacaksanız kesinlikle öneriyorum. Şuanda kullanılan panel de önemli benim önceki panelim kötüydü buna geçince çok güzel geldi. Oyun için vs. gayet yeterli.
DarkSynergy dedi: Paneli nasıl memnun musunuz, benim çok içime sinmedi 3050 i5 modeli dışında diğer TUF'larin panelleri bir tık daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam bende i5 11400H 3050 versiyon var. Paneli gayet güzel. Profesyonel tasarım vs. yapmayacaksanız kesinlikle öneriyorum. Şuanda kullanılan panel de önemli benim önceki panelim kötüydü buna geçince çok güzel geldi. Oyun için vs. gayet yeterli.
F Frap Centipat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Ekim 2021 #13 Captain99 dedi: Ryzen olanlar ısınmıyor diye biliyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Ryzen serisi daha çok ısınıyor. Tabii ki laptoptan laptopa değişir belki bu bilgisayarda Ryzen daha az ısınıyordur. (Ki haklıymışım Intel daha iyi) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ryzen. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Intel. @Radeon RX 5500M. AMD mi daha fazla ısınır, Intel mi? Son düzenleme: 16 Ekim 2021
Captain99 dedi: Ryzen olanlar ısınmıyor diye biliyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Ryzen serisi daha çok ısınıyor. Tabii ki laptoptan laptopa değişir belki bu bilgisayarda Ryzen daha az ısınıyordur. (Ki haklıymışım Intel daha iyi) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ryzen. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Intel. @Radeon RX 5500M. AMD mi daha fazla ısınır, Intel mi?
Radeon RX 5500M Kilopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 9.581 Makaleler 15 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #14 Frap dedi: Ryzen serisi daha çok ısınıyor. Tabii ki laptoptan laptopa değişir belki bu bilgisayarda Ryzen daha az ısınıyordur. (Ki haklıymışım Intel daha iyi) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ryzen. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Intel. @Radeon RX 5500M. AMD mi daha fazla ısınır, Intel mi? Genişletmek için tıkla... Ryzen 5000 = Intel 11.nesil Ryzen 4000<<<<<<<<Intel 10.nesil Yeni işlemciler denk iken 10.nesil Ryzen yanında soba gibi kalıyor.
Frap dedi: Ryzen serisi daha çok ısınıyor. Tabii ki laptoptan laptopa değişir belki bu bilgisayarda Ryzen daha az ısınıyordur. (Ki haklıymışım Intel daha iyi) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ryzen. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Intel. @Radeon RX 5500M. AMD mi daha fazla ısınır, Intel mi? Genişletmek için tıkla... Ryzen 5000 = Intel 11.nesil Ryzen 4000<<<<<<<<Intel 10.nesil Yeni işlemciler denk iken 10.nesil Ryzen yanında soba gibi kalıyor.
F Frap Centipat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Ekim 2021 #15 Radeon RX 5500M dedi: Ryzen 5000 = Intel 11.nesil Ryzen 4000<<<<<<<<ıntel 10.nesil Yeni işlemciler denk iken 10.nesil Ryzen yanında soba gibi kalıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
Radeon RX 5500M dedi: Ryzen 5000 = Intel 11.nesil Ryzen 4000<<<<<<<<ıntel 10.nesil Yeni işlemciler denk iken 10.nesil Ryzen yanında soba gibi kalıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 16 Ekim 2021 #16 Ryzen 4600H çok daha güçlü. Ayrıca Ideaped Gaming 3'lerin Intel işlemcili modelleri ısınıyor.
F Frap Centipat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Ekim 2021 #17 393654 dedi: Ryzen 4600H çok daha güçlü. Ayrıca Ideapad Gaming 3'lerin Intel işlemcili modelleri ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Video attım Intel daha az ısınıyor ama R5 4600 daha güçlü. O konuda katılıyorum.
393654 dedi: Ryzen 4600H çok daha güçlü. Ayrıca Ideapad Gaming 3'lerin Intel işlemcili modelleri ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Video attım Intel daha az ısınıyor ama R5 4600 daha güçlü. O konuda katılıyorum.
DarkSynergy Megapat Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 408 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #18 Frap dedi: Video attım Intel daha az ısınıyor ama R5 4600 daha güçlü. O konuda katılıyorum. Genişletmek için tıkla... Intel 10. nesil mı çok şikayet var.
Frap dedi: Video attım Intel daha az ısınıyor ama R5 4600 daha güçlü. O konuda katılıyorum. Genişletmek için tıkla... Intel 10. nesil mı çok şikayet var.
F Frap Centipat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Ekim 2021 #19 DarkSynergy dedi: Intel 10. nesil mı çok şikayet var. Genişletmek için tıkla... Evet Intel 10. nesil.
DarkSynergy dedi: Intel 10. nesil mı çok şikayet var. Genişletmek için tıkla... Evet Intel 10. nesil.
DarkSynergy Megapat Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 408 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #20 AMD inse alsak keşke...