Ideapad Gaming 3 şarjı şarjdayken azalıyor

Kutay İnce

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Lenovo Ideapad Gaming 3 modelini kullanıyorum adaptor 170W bilgisayar şarja takılıyken 3 4 saat oyun oynadığımda şarjı %1 azalıyor ve şarj %90'ın üstündeyken tekrar şarj olmuyor bu normal mi?

Kesinlikle normaldir yüksek performansta çalıştığı için 95'e kadar düşebilir. Oyundan çıktığınızda tekrar 100'e gelmesi zaman alsada gelir.

Kesinlikle normaldir yüksek performansta çalıştığı için 95'e kadar düşebilir. Oyundan çıktığınızda tekrar 100'e gelmesi zaman alsada gelir.

Hocam dün oyunu kapattiktan sonra yaklaşık 4 5 saat kullandim video film izledim ama şarjı sabit kaldı.

Pil koruması bahsettiğin. Yani gayet doğal. %90'a kadar düşer sonra kendisini şarj eder.

Çok teşekkür ederim sağ olun.

Bilinen kronik bir sıkıntı, adaptör değişimi gerekiyor. (175w)

Son düzenleme:
merhaba aynı sorunu yaşıyorum, bir gelişme var mı?

Konuyu hortlayayım. lenovo gaming 3 15ımh05 modeli mevcut garantiye gönderdiğimde pil ve adaptör (170W) değişimi yapıldı ama hala aynı sorunu yaşamaktayım.

Konuyu hortlayayım. Lenovo Gaming 3 15IMH05 modeli mevcut garantiye gönderdiğimde pil ve adaptör (170W) değişimi yapıldı ama hala aynı sorunu yaşamaktayım.

Ben de hâlâ aynı sorunu yaşıyorum. %80'lere kadar düşüyor artık. Şikayetvar sitesinden sorunumu anlattim. Gelismeleri yazarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…