IdeaPad Gaming 3 siyah ekran hatası veriyor

Linkteki laptopu kullanıyorum. Alalı 7-8 ay olmuştur. Bugün biraz kullandıktan sonra şarja takılı biçimde masanın üzerine bırakmıştım. Az önce açtığımda ekran simsiyahtı. Klavyenin ışınları ve diğer bilgisayar parçaları çalışıyor. Ama ekranı açıkken de kapalıyken de aynı siyahlıkta. 10 dakika açık kaldıktan sonra gelen fan seslerini de duyabiliyorum. Sadece ekranda sorun var. Herhangi bir darbe vs de almadı. Çözüm fikri olan var mıdır?

Son düzenleme:
Uyku moduna falan girmiş olabilir mi? Zira bende de Lenovo Laptop var. Şarja takılı olsun veya olmasın bıraktığımda 6-7 dakika sonra otomatik uyku moduna geçiyor. Fan ve bilgisayar çalışmaya devam ediyor. Herhangi bir tuşa bastığımda bilgisayar açılıyor.

Uyku moduna falan girmiş olabilir mi? Zira bende de Lenovo Laptop var. Şarja takılı olsun veya olmasın bıraktığımda 6-7 dakika sonra otomatik uyku moduna geçiyor. Fan ve bilgisayar çalışmaya devam ediyor. Herhangi bir tuşa bastığımda bilgisayar açılıyor.
Yok hocam, daha önce ayar çektiğim için uyku moduna geçmiyor bende. Artı olarak bıraktığımda kapatmıştım.

Yok hocam, daha önce ayar çektiğim için uyku moduna geçmiyor bende. Artı olarak bıraktığımda kapatmıştım.
Açma kapama tuşuna 10-15 saniye basılı tut
daha sonra açma tuşuna bas ve açmayı dene.

Olmazsa garantiye gönderin ücretsiz panel değiştirirler muhtemelen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı