Ideapad Gaming 3 takas yapılmalı mı?

mooWyy

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Software Engineer
Değerli forum üyeleri merhaba, elimde öyle bir cihaz var;
Lenovo Ideapad Gaming 3
İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 4600H Processor(Ryzen 5 4600H) RAM: 8GB DDR4 3200. SSD 256GBPCIeGen3x4. HDD: 1TB HDD 5400rpm. Ekran Kartı: GeForce GTX 1650Ti 4GB. Ekran: 15.6 FHD 120Hz

Intel işlemcili bir cihaza ihtiyacım var (Hackintosh kurmak için)

Şöyle bir cihaz buldum; İLAN firma takası kabul etti. Sizce takas yapmam mantıklı olur mu veya satıp direkt Mac cihaz mı almalıyım?

Lenovo Ideapad Gaming 3
İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 4600H Processor(Ryzen 5 4600H) RAM: 8GB DDR4 3200. SSD 256GBPCIeGen3x4. HDD: 1TB HDD 5400rpm. Ekran Kartı: GeForce GTX 1650Ti 4GB. Ekran: 15.6 FHD 120Hz

Şöyle bir cihaz buldum; İLAN firma takası kabul etti. Sizce takas yapmam mantıklı olur mu veya satıp direkt Mac cihaz mı almalıyım?
Çöp. Satıp alsanız daha iyi modeller alabilirsiniz. Takasın üzerine 2000-2500 TL alabiliyorsanız alabilirsiniz ama bence satıp yenisini almak daha mantıklı.

Çöp. Satıp alsanız daha iyi modeller alabilirsiniz. Takasın üzerine 2000-2500 TL alabiliyorsanız alabilirsiniz ama bence satıp yenisini almak daha mantıklı.

En azından 3000 vermesi gerekir üstüne i5'u serisine R5 4600H hadi canım. MX330 la GTX 1650 Ti. Hocam eğer takas yaparsanız olay çıkar.

Lenovo Ideapad Gaming 3

Sakın yapmayın.

Teşekkürler uyarınız için arkadaşlar o zaman satmayı deneyeyim ben sarı ve kırmızı siteye koyuyorum ilanları. Peki sizce cihazı kaça satmam uygun olur 21ay garantisi devam ediyor (sıfır fiyatı 8.800), üzerine koyup mac almaya çalışacağım

Alakası yok hocam aralarında %100'e yakın performans farkı neyin kutusu.
Hocam açılmış üründe piyasa devreye girer. Kapalı kutuda dolar kuru. Kapalı ürünü satabileceğiniz en düşük fiyat vardır pazarlık yapamazsınız. Fakat açılmış üründe pazarlık yapılır. Ben performans olarak bakmıyorum. Sonuçta ilandaki laptopun kapalı kutu bir satış fiyatı var. Çöp olduğunu ben de belirttim zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı