Ideapad Gaming 3 vs. ASUS ROG STRIX G15

Sıcaklık değerleri, fan gürültüsü. Çok rahatsız edici aşırı fazla ısınıyor, tarayıcıdan web siteleri geziyorum fan sesi aşırı fazla yükseliyor.

Forumda bu modeli kullanan çoğu kişi de bu unsurlardan şikayetçi.

Asus ROG Strix alıp RAM arttırırdım yerinizde olsaydım.
Teşekkür ederim hocam çok sağ ol 🙏

Sıcaklık değerleri, fan gürültüsü. Çok rahatsız edici aşırı fazla ısınıyor, tarayıcıdan web siteleri geziyorum fan sesi aşırı fazla yükseliyor.

Forumda bu modeli kullanan çoğu kişi de bu unsurlardan şikayetçi.

Asus ROG Strix alıp RAM arttırırdım yerinizde olsaydım.
Cihazında bir sıkıntı olabilir. Tarayıcıda gezerken aşırı fan sesi gelmesi normal değil. Bende tarayıcıda gezerken gayet sessiz çalışıyor. Sadece oyun oynarken fanlar sesli çalışıyor. O da zaten oyun sesinden duyulmuyor. Eğer rahatsız olunuyorsa kulaklıkla da çözülür.

Dynamic Boost 1650'si 1650 Ti'den daha iyi. İşlemci olarak da önce Ideapad. Kamerası var ayrıca. Soğutması orta denebilir. 16 GB RAM 2x8 şeklinde. Ekranı 120Hz diye biliyorum, 144 de olabilir.

Soğutma olarak ROG serisi daha iyi, fakat güç olarak Ideapad daha iyi diye düşünüyorum.

Sen valorant oynayan adamsin hocam bana valorant fps inden haber verir misin :) sence bu ikisiyle kac alirim fps? asus`da kac lenovo`da kac?
tahmini yani.

Sen valorant oynayan adamsin hocam bana valorant fps inden haber verir misin :) sence bu ikisiyle kac alirim fps? asus`da kac lenovo`da kac?
tahmini yani.
Valorant optimizasyon sorunlu bir oyun. 100-130 FPS arası alıyorum ben arada 90'a düşüyor. Ama dediğim gibi oyunun optimizasyonu leş olduğu için normal. (Benim RAM'im single 8 GB bu arada onu da hesaba katarsınız.)

Valorant optimizasyon sorunlu bir oyun. 100-130 FPS arası alıyorum ben arada 90'a düşüyor. Ama dediğim gibi oyunun optimizasyonu leş olduğu için normal. (Benim RAM'im single 8 GB bu arada onu da hesaba katarsınız.)
Hocam ciddi misiniz ya 90 diyorsunuz cok sasirdim vallahi. Bende eski bir masaustu vardi r7 240 2gb ekran karti 8gb ram amd fx 4300 kotu bi sistemdi yani onda 110 falan aliyordum. Youtube da bir kac video izledim bu bilgisayara dair 180-220 arasi fps ler gosteriyorlardi. Sizinki neden o sekilde acaba cok sasirdim yani baktiklarim 16GB olanlardi ama 8GB ram direkt 100 110 fps fark ediyorsa bilemicem 🤷‍♂️

Hocam ciddi misiniz ya 90 diyorsunuz cok sasirdim vallahi. Bende eski bir masaustu vardi r7 240 2gb ekran karti 8gb ram amd fx 4300 kotu bi sistemdi yani onda 110 falan aliyordum. Youtube da bir kac video izledim bu bilgisayara dair 180-220 arasi fps ler gosteriyorlardi. Sizinki neden o sekilde acaba cok sasirdim yani baktiklarim 16GB olanlardi ama 8GB ram direkt 100 110 fps fark ediyorsa bilemicem 🤷‍♂️
Dual channel bayağı performans etkiliyor. Ama bu kadar fark ben de emin değilim. İzlediğiniz video masaüstü GTX 1650 performansı olabilir bu arada.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı