Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.856 Makaleler 9 Çözümler 1.034 10 Haziran 2022 #11 Promos dedi: Bu kasa tongfang Abra serisi clevodur Clevo ısınır dandiktir tongfang iyidir. Genişletmek için tıkla... Abradada tongfang modeller var hocam. Nadir ama.
Promos dedi: Bu kasa tongfang Abra serisi clevodur Clevo ısınır dandiktir tongfang iyidir. Genişletmek için tıkla... Abradada tongfang modeller var hocam. Nadir ama.
KeReM BeY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 2.150 Çözümler 15 Yer KKTC 10 Haziran 2022 #12 429905 dedi: @Promos @Artoria Pendragon Monster, laptop önerilerinde genelde pek önerilmiyor bu modelin bir farkı mı var bilmediğimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Model olarak en iyi Monster'lardan biri 130W ekran kartı var tonfang kasa.
429905 dedi: @Promos @Artoria Pendragon Monster, laptop önerilerinde genelde pek önerilmiyor bu modelin bir farkı mı var bilmediğimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Model olarak en iyi Monster'lardan biri 130W ekran kartı var tonfang kasa.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.856 Makaleler 9 Çözümler 1.034 10 Haziran 2022 #13 KeReM BeY dedi: 5 gün öncesine kadar Trendyol'da 19500 civarıydı. Genişletmek için tıkla... Genelde bu modeli oneriyorum ve o fiyata düştüğünü görmedim fiyatlar dahilinde öneri yaptığım icin şu anki fiyatlarda alinabilir benim hatirladigim 20.5kya dustuguydu.
KeReM BeY dedi: 5 gün öncesine kadar Trendyol'da 19500 civarıydı. Genişletmek için tıkla... Genelde bu modeli oneriyorum ve o fiyata düştüğünü görmedim fiyatlar dahilinde öneri yaptığım icin şu anki fiyatlarda alinabilir benim hatirladigim 20.5kya dustuguydu.
Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 10 Haziran 2022 #14 Artoria Pendragon dedi: Abradada tongfang modeller var hocam. Nadir ama. Genişletmek için tıkla... En yenilerinde var bir tek.
Artoria Pendragon dedi: Abradada tongfang modeller var hocam. Nadir ama. Genişletmek için tıkla... En yenilerinde var bir tek.
Yunus Emre Gürbüz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 4.613 Makaleler 1 Çözümler 19 11 Haziran 2022 #15 Promos dedi: Katana da kronik ısınma sorunu var idepadde batarya kısalığı var diyorlar ama idepad daha iyi. Bu daha iyi bir seçim elbette. Genişletmek için tıkla... 3060 modelinde şarj problemi yok.
Promos dedi: Katana da kronik ısınma sorunu var idepadde batarya kısalığı var diyorlar ama idepad daha iyi. Bu daha iyi bir seçim elbette. Genişletmek için tıkla... 3060 modelinde şarj problemi yok.
Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 11 Haziran 2022 #16 Yunus Emre Gürbüz dedi: 3060 modelinde şarj problemi yok. Genişletmek için tıkla... Öyle mi teşekkürler avatar korkutucu bence değiştir.
Yunus Emre Gürbüz dedi: 3060 modelinde şarj problemi yok. Genişletmek için tıkla... Öyle mi teşekkürler avatar korkutucu bence değiştir.
F fatih_mnv Decapat Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 893 Çözümler 6 11 Haziran 2022 #17 Artoria Pendragon dedi: Genelde onerilmeyenler Clevo kasadir onerilen Monster'lar tongfanglardir bu da onlardan. Genişletmek için tıkla... Hangi pc hangi kasayı kullanıyor ereden öğrenebilirim?
Artoria Pendragon dedi: Genelde onerilmeyenler Clevo kasadir onerilen Monster'lar tongfanglardir bu da onlardan. Genişletmek için tıkla... Hangi pc hangi kasayı kullanıyor ereden öğrenebilirim?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.856 Makaleler 9 Çözümler 1.034 11 Haziran 2022 #18 fatih_mnv dedi: Hangi PC hangi kasayı kullanıyor ereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Genelde forumlarda veya YouTube videolarinda geçiyor Google'dan arastirarak bulabilirsiniz.
fatih_mnv dedi: Hangi PC hangi kasayı kullanıyor ereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Genelde forumlarda veya YouTube videolarinda geçiyor Google'dan arastirarak bulabilirsiniz.
Yunus Emre Gürbüz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 4.613 Makaleler 1 Çözümler 19 11 Haziran 2022 #19 Promos dedi: Öyle mi teşekkürler avatar korkutucu bence değiştir. Genişletmek için tıkla... Çok sevdiğim bir şarkının arka planı aslında, ben beğeniyorum Cidden korkutucu mu?
Promos dedi: Öyle mi teşekkürler avatar korkutucu bence değiştir. Genişletmek için tıkla... Çok sevdiğim bir şarkının arka planı aslında, ben beğeniyorum Cidden korkutucu mu?
heatherby Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2022 #20 Bende bu iki cihazı araştırıyorum. Kullananlar var ise değerlendirmelerini yazarsa faydalı olur