Eren.Bayram.
Hectopat
Dostlar, elimde IdeaPad Gaming 3 5600H, 3060, 16 GB RAM'li bir laptopum var. Her işimi görüyor normalde, ama şarj süresi ve kablo boyutundan dolayı sıkıntım var.
After Effects, Premiere ve Photoshop kullanıyorum; bir yandan da grafik tasarım okuyorum.
Aklımda, şarjı uzun gittiği, kompakt olduğu ve fan sesi çok olmadığı için yeni çıkan MacBook Pro M5 vardı; fakat MacBook'lar bazı pluginlerde sorun çıkarıyormuş.
100 bin lira bütçeye, fan sesi sorun olmayacak, devasa adaptörü olmayan, şarjı nispeten uzun giden RTX ekran kartlı bir laptop var mıdır, yoksa MacBook mu almalıyım?
Ya da elimdeki ile devam mı etmeliyim?
After Effects, Premiere ve Photoshop kullanıyorum; bir yandan da grafik tasarım okuyorum.
Aklımda, şarjı uzun gittiği, kompakt olduğu ve fan sesi çok olmadığı için yeni çıkan MacBook Pro M5 vardı; fakat MacBook'lar bazı pluginlerde sorun çıkarıyormuş.
100 bin lira bütçeye, fan sesi sorun olmayacak, devasa adaptörü olmayan, şarjı nispeten uzun giden RTX ekran kartlı bir laptop var mıdır, yoksa MacBook mu almalıyım?
Moderatörler başlığı böyle yapmış ama Macbook yerine alınabilecek laptop yapsalardı daha uygun olurmuşDostlar, elimde IdeaPad Gaming 3 5600H, 3060, 16 GB RAM'li bir laptopum var. Her işimi görüyor normalde, ama şarj süresi ve kablo boyutundan dolayı sıkıntım var.