ssshhhathan Femtopat Katılım 12 Şubat 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #1 Arkadaşlar selam yardim lazim (AMD)islemcili Lenovo IdeaPad Gaming 3 laptopuma W11 kurarken disk gormuyor ve hiçbir yerde çözümünü bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirm. Teşekkürler.
Arkadaşlar selam yardim lazim (AMD)islemcili Lenovo IdeaPad Gaming 3 laptopuma W11 kurarken disk gormuyor ve hiçbir yerde çözümünü bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirm. Teşekkürler.
ThePatriotsWorld Centipat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 306 Çözümler 3 13 Şubat 2024 #2 Bir driver yüklemesi istiyor sanırım, videoda anlatılıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sen Win kurulum USB içine kendi sitesinden Intel Rapid Storage Technology driver ı indir ve at.
Bir driver yüklemesi istiyor sanırım, videoda anlatılıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sen Win kurulum USB içine kendi sitesinden Intel Rapid Storage Technology driver ı indir ve at.
ssshhhathan Femtopat Katılım 12 Şubat 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #3 ThePatriotsWorld dedi: Bir driver yüklemesi istiyor sanırım, videoda anlatılıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... reis benim işlemci amd ama bi sorun olurmu
ThePatriotsWorld dedi: Bir driver yüklemesi istiyor sanırım, videoda anlatılıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... reis benim işlemci amd ama bi sorun olurmu
ThePatriotsWorld Centipat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 306 Çözümler 3 13 Şubat 2024 #4 Sen Win kurulum USB içine kendi sitesinden Intel Rapid Storage Technology driver ı indir ve at. ssshhhathan dedi: reis benim işlemci amd ama bi sorun olurmu Genişletmek için tıkla...
Sen Win kurulum USB içine kendi sitesinden Intel Rapid Storage Technology driver ı indir ve at. ssshhhathan dedi: reis benim işlemci amd ama bi sorun olurmu Genişletmek için tıkla...
ssshhhathan Femtopat Katılım 12 Şubat 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #5 ThePatriotsWorld dedi: Sen Win kurulum USB içine kendi sitesinden Intel Rapid Storage Technology driver ı indir ve at. Genişletmek için tıkla... amd içinde oluyormu yani
ThePatriotsWorld dedi: Sen Win kurulum USB içine kendi sitesinden Intel Rapid Storage Technology driver ı indir ve at. Genişletmek için tıkla... amd içinde oluyormu yani
ThePatriotsWorld Centipat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 306 Çözümler 3 13 Şubat 2024 #6 Tam modeli nedir cihazınızın?
ssshhhathan Femtopat Katılım 12 Şubat 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #7 ThePatriotsWorld dedi: Tam modeli nedir cihazınızın? Genişletmek için tıkla... Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ARH17
ThePatriotsWorld dedi: Tam modeli nedir cihazınızın? Genişletmek için tıkla... Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ARH17
ThePatriotsWorld Centipat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 306 Çözümler 3 13 Şubat 2024 #8 BIOS'a girin orada Intel VMD Controller disable yapın ( var ise) Ardından ahcpı seçin.
ssshhhathan Femtopat Katılım 12 Şubat 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #9 ThePatriotsWorld dedi: BIOS'a girin orada Intel VMD Controller disable yapın ( var ise) Ardından ahcpı seçin. Genişletmek için tıkla... vmd controller yok maalesef ThePatriotsWorld dedi: BIOS'a girin orada Intel VMD Controller disable yapın ( var ise) Ardından ahcpı seçin. Genişletmek için tıkla... ne yapmam lazım Son düzenleme: 13 Şubat 2024
ThePatriotsWorld dedi: BIOS'a girin orada Intel VMD Controller disable yapın ( var ise) Ardından ahcpı seçin. Genişletmek için tıkla... vmd controller yok maalesef ThePatriotsWorld dedi: BIOS'a girin orada Intel VMD Controller disable yapın ( var ise) Ardından ahcpı seçin. Genişletmek için tıkla... ne yapmam lazım