Ideapad L340 ana ekranda sağ tık yapınca donuyor

ilhannnn

Centipat
Daha fazla  
İyi günler. Ben Lenovo Ideapad L340 i7 bilgisayarına sahibim. Masaüstünde sağ tık yapınca donarak açılıyor. Sağ tık yapıp 4-5 sn. bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lenovo Vantage yazılımı üzerinden cihazı tam performans ve oyun kipine ayarlayın, eğer öyle yapınca sorun düzelirse arka planda çalışan bir uygulama sistemi anlık yavaşlatıyor.
Eğer sorun devam ederse Windows hizmetleri kaynaklı.
Görev yöneticisinden Başlangıç uygulamaları varsa, onların ekran görüntüsünü buraya atar mısınız?
Ayrıca cihaza crack veya korsan oyun indirdiniz mi?

oyunlarımıda steamdan alıyorum ve lenovo vantage uygulamasında nasıl oyun kipini açıcam

Lenovo Vantage uygulaması var mı cihazda? Eğer yoksa Microsoft Store dan indirebilirsiniz. Oraya girince performans ayarları kısmı olacak. Eğer aklınız karışırsa Vantage e girince buraya ekran görüntüsü atın.

Denge kipi, performans kipi ayarlar olması gerekli aslında. GTX serisi ekran kartlarına bu desteği getirmişti Lenovo.
Peki performans ayarları ile oynayabildiğiniz bir şey var mı uygulamada. Veya kullanım tercihi gibi başlıklar altında olabilir.

Normalde Gaming serileri için faydalı bir arayüz ve tercih kipi sunuyor. Ancak sizdeki versiyonda bunlar yok. Fan ayarına kadar bir çok detay yapılabiliyor aslında. Lenovo Creator 5 ve L340 modeli var bende de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…