Ideapad laptoptaki 135W adaptörü servis 170W ile değiştirdi

Rhombeuz

Decapat
Daha fazla  
1 hafta önce aldığım Lenovo Gaming laptopta meşhur elektriğe bağlı halde pilde azalma problemi bende de oldu. Servisi arayıp durumu anlattım adaptörü yollamamı istediler. Cuma günü Yurtiçi Kargo ile yolladığım adaptor çarşamba günü 170W olarak UPS Kargo ile elime ulaştı. Sorun yaşayanlar garanti sürecinde değişimi yapsın.

Dosya Ekleri

• 20220803_105906.jpg
    285,7 KB · Görüntüleme: 116
Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam aynı problem bende de var yaklaşık 13 gün falan oldu alalı, onun dışında garanti süresi de aldığımda 4 ay falan geçmiş olarak geldi bir problem olmaz değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aynı problem bende de var yaklaşık 13 gün falan oldu alalı, onun dışında garanti süresi de aldığımda 4 ay falan geçmiş olarak geldi bir problem olmaz değil mi?
Hocam servisi ara anlat zaten biliyorlar. Sana arıza kaydı oluşturup kargo numarasi verecek. O numarayla yurtiçi kargo ile yollayacaksın. 1 haftaya yenisi gönderirler. Ben adaptörü ayakkabı kutusunda yolladım.

Merhaba, Ideapad ürününü yeni aldım ve aynı sorun bende de var maalesef. Adaptör değişince şarj süresi ne kadar uzuyor ya da uzuyor mu bilgi verebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…