IdeaPad S145 laptopun BIOS'una zararlı yazılım bulaşmış olabilir mi?

İki ailede de overclock yapılabiliyor. Siz hatalı overclock yaptınız muhtemel.

MSI ile yaptım yanlış mı yapmışım.

Pek de hızlanmamıştı MSI kötü bence.

Nerden yapmam gerekiyordu.

Kojiro hoca neden bıktı 2 sayfada anladım gibi.
Değerli hocam, sorun ne MSI, ne cihazınız. Sorun sizsiniz. Literatürde "kullanıcı hatası" olarak geçen terimi cihazda kullanmamız lazım. Çünkü siz MSI Afterburner ile hatalı bir overclock yaparak ekran kartınızı yaktınız büyük ihtimalle.

Sonuca gelecek olursak, sorun sizsiniz. Ne bu forumda destek sağlamayan biri, ne de cihazınız.

MSI dengeli yapmıyor mu ama, ve overclock için üretildiyse nasıl bu kadar çabuk bozulabiliyor.

Kötü davranmadım ki ona.

Asıl o bana kötü davrandı.

Peki siz 300KM/h ile giden bir araçla kaza yaptığınız zaman neden araba sert oluyor? Sonuçta bu araçlar sürülmek için üretilmedi mi?

Sorduğunuz soru bunla aynı mantık.

Peki siz 300KM/h ile giden bir araçla kaza yaptığınız zaman neden araba sert oluyor? Sonuçta bu araçlar sürülmek için üretilmedi mi?

Tamam, anladım, pişmanım.

Herkes overclock yapıyor.

Herkes araba sürüyor, ama herkes 300 ile gitmiyor.

Overclock yapılabiliyorsa grafik kartı dayanıklıdır demektir.

Ve zaten kontrollü yapmıyor mu MSI afterburner.

Bu mesaja mı takıldınız?

Hayır. Niye yapsın ki? Sonuçta bu program insan gibi overclock yapmayı bilenler için.
Ben dengeli yapıyordur zannediyordum.

Yanlışıkla "Ya!" demiş olabilirim, ilk kez dump dosyası paylaşıyordum bu mesaja takılmanız hiç hoş değil.

Discrete ayarını değiştirmek harici grafik kartını devre dışı bırakmıyor mu?

Ve ayrıca overclock yapılabilen ekran kartları bilerek dayanıklı yapılıyordur.

Dosya Ekleri

• 6860A65B-224B-411D-AE47-306A4C20F67C.jpeg
    92,5 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…