IdeaPad S145 laptopun BIOS'una zararlı yazılım bulaşmış olabilir mi?

Ekran kartlarının belirli bir kapasiteleri vardır. Dengesiz overclock yaparsan arızalanabilir.

MSI'nin ekran kartı güvenliği yok mu cidden?

Neyse intel de mükemmel bu sorunu düzeltmek için BIOS ayarı yaptım Discrete ayarını UMA Only'e çevirdim ekran kartı sorunu bitmiş midir?

Ekran kartlarının belirli bir kapasiteleri vardır. Dengesiz overclock yaparsan arızalanabilir.
Keşke overclock yapmasaydım

Ekran kartı sorunu bittiyse ekran kartını konuşmamıza gerek yok, dersimi aldım zaten hâla çöküyor bilgisayar.

Keşke overclock yapmasaydım.

Zaten ekran kartı uygulamasından istediğiniz program için harici ekran kartını seçebiliyordunuz ve bu cseçenek size gayet iyi bir performans veriyordu.

Hâla çöküyor bilgisayar.
Tekrar hatırlatayim.

Bir de otomatikman açılıyor discrete.

Sorun bitti demedi mi zaten?

Kojiro hoca neden bıktı 2 sayfada anladım gibi.
Buradan anladım o mesaja takıldığınızı.

Sorun bitti demedi mi zaten?

Buradan anladım o mesaja takıldığınızı.

Konuya desteği kesin arkadaşlar, bir kişi denilen adımları uygulamayıp kendi dediklerini yapıyorsa bizim yardım etmemize gerek yok. Sonuçta bize ihtiyacı yok. Eğer yardım istiyorsan denilenleri dinleyeceksin, adımları uygulayacaksın. Lütfen daha fazla uğraşma, önceki konuda belirttiğim gibi, ekran kartı bozuk ve bozulmasının sebebi de belli oldu. O ekran kartını tamir ettireceksiniz, bunun başka çözümü yok. BIOS hep açacak discrete ayarını ki o sorunu da düzeltemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…