L laurencohann Decapat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 16 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Şubat 2024 #1 Merhaba IdeaPad S145 kullanıyorum 4 GB RAM yandığı için sadece 4 GB RAM kaldı GameLoop Free fire indirsem rahat standart grafiklerde oynayabilir miyim takılma donma vs olur mu? Dosya Ekleri Inkedsistem_LI.jpg 1,6 MB · Görüntüleme: 24
Merhaba IdeaPad S145 kullanıyorum 4 GB RAM yandığı için sadece 4 GB RAM kaldı GameLoop Free fire indirsem rahat standart grafiklerde oynayabilir miyim takılma donma vs olur mu?
mr.euripides Picopat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 41 Daha fazla Sistem Özellikleri Hesap Makinesi Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Şubat 2024 #2 Evet bliss OS da kurabilirsin. Android olarak BlueStacks öneririm.
L laurencohann Decapat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 16 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Şubat 2024 #3 mr.euripides dedi: Evet bliss OS da kurabilirsin. Android olarak BlueStacks öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğinizi yaptım BlueStacks indirdim fakat RAM yetmiyor hatası aldım oyuna girerken başka öneriniz var mı?
mr.euripides dedi: Evet bliss OS da kurabilirsin. Android olarak BlueStacks öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğinizi yaptım BlueStacks indirdim fakat RAM yetmiyor hatası aldım oyuna girerken başka öneriniz var mı?