karambyte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 2.409 Çözümler 3 22 Ağustos 2024 #1 Yeni aldık kurulum yapacağız ama mouse görmüyor internet yok driver manuel yükledim yine olmadı. BIOS da giremiyorum yardımcı olur musunuz?
Yeni aldık kurulum yapacağız ama mouse görmüyor internet yok driver manuel yükledim yine olmadı. BIOS da giremiyorum yardımcı olur musunuz?
al_ph Decipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 701 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #2 karambyte dedi: Yeni aldık kurulum yapacağız ama mouse görmüyor internet yok driver manuel yükledim yine olmadı. BIOS da giremiyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinden güncel driverları mı kurdunuz? İsterseniz bir de Driver'ları otomatik güncelleyen yazılımlar var onları kullanın
karambyte dedi: Yeni aldık kurulum yapacağız ama mouse görmüyor internet yok driver manuel yükledim yine olmadı. BIOS da giremiyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinden güncel driverları mı kurdunuz? İsterseniz bir de Driver'ları otomatik güncelleyen yazılımlar var onları kullanın
karambyte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 2.409 Çözümler 3 22 Ağustos 2024 #3 al_ph dedi: Kendi sitesinden güncel driverları mı kurdunuz? İsterseniz bir de Driver'ları otomatik güncelleyen yazılımlar var onları kullanın. Genişletmek için tıkla... Şu an onu yapıyorum hocam touchpad gelmedi sadece bir bitsin bakalım.
al_ph dedi: Kendi sitesinden güncel driverları mı kurdunuz? İsterseniz bir de Driver'ları otomatik güncelleyen yazılımlar var onları kullanın. Genişletmek için tıkla... Şu an onu yapıyorum hocam touchpad gelmedi sadece bir bitsin bakalım.