Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.701 Makaleler 2 Çözümler 14 20 Aralık 2021 #11 Park Müdürü Benson dedi: @Yeniçocuk, evet seni anlıyorum. Ancak 10-15 TL için açıkçası şu sıkıntıyı çekmek istemem. Kaldı ki 3 ürün sipariş verdim, 2'si hazırlanıyor, 1'i hâlâ tedarik sürecinde. 4 gün geçti. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam bkm kitap sistemi kötü çalışıyor. Bu düzeltilse çok fazla tercih edilir.
Park Müdürü Benson dedi: @Yeniçocuk, evet seni anlıyorum. Ancak 10-15 TL için açıkçası şu sıkıntıyı çekmek istemem. Kaldı ki 3 ürün sipariş verdim, 2'si hazırlanıyor, 1'i hâlâ tedarik sürecinde. 4 gün geçti. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam bkm kitap sistemi kötü çalışıyor. Bu düzeltilse çok fazla tercih edilir.
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.773 Makaleler 65 Çözümler 1.045 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #12 @Yeniçocuk, yeterince bütçeleri sanırsam yok. Yoksa stokta tutacaklardır.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.701 Makaleler 2 Çözümler 14 26 Ağustos 2022 #13 Park Müdürü Benson dedi: @Yeniçocuk, yeterince bütçeleri sanırsam yok. Yoksa stokta tutacaklardır. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam. Ellerinde varsa hemen gönderip yoksa yayınevinden temin edilip gönderiliyor.
Park Müdürü Benson dedi: @Yeniçocuk, yeterince bütçeleri sanırsam yok. Yoksa stokta tutacaklardır. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam. Ellerinde varsa hemen gönderip yoksa yayınevinden temin edilip gönderiliyor.