Elektronik İdefix CMF Buds 2 Pro 2900 TL

00caner00

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. İdefixte CMF Buds 2 Pro 3200 TL, Türk Telekom'da 300 TL idefix indirim kuponunu alırsanız 2900 TL'ye geliyor. İlgilenen varsa fiyatı iyi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251112-171037.png
    156,3 KB · Görüntüleme: 39
27 Ekim'den beri bana destek verecek bu firma. Satis sonrasi destek kotulugunde Gaming Gen TR ile kapisir o derece. Baska alternatifiniz varsa idefixten almayin!

Ürün mükemmel bir üründür haberiniz olsun, almak isteyen varsa düşünmesin yalnız bir not düşeyim, ürünün bassları çok kuvvetlidir, en düşük ayarlarda bile kuvvetlidir. Bass seviyorsanız alın.

Sen bilgili bir abiye benziyorsun, plus modeli ile ses farkı çok var mı ?

Sen bilgili bir abiye benziyorsun, Plus modeli ile ses farkı çok var mı?

Var. Pro modeli Plus'u ses kalitesi konusunda döver. Yalnız bu ürünün bassları aşırı kuvvetli tekrar uyarayım, temel olarak hedef kitlesi bu. En üst seviyeye çıkardığınızda kulağınızı bile acıtır. Bass sevmiyorsanız Plus modelinde kalmalısınız.

Sonradan not düşeyim yanlış anlaşılmasın, Pro'nun Plus'u dövmesi bass ağırlıklı ses kalitesi olarak. Yani dinlediğiniz müzikte bass varsa Pro öndedir. Ancak eğer bass önemsizse ve dengeli ses kalitesine bakıyorsanız Plus modeli daha iyidir. Yani Pro'nun olayı bass, ona göre tercih yapın.

Bu arada fotoğraftaki kodu da kullanabilirsiniz ben kullanmayacağım o yüzden attım

Plus modelini 1900 TL'ye aldım bende 2 gün önce. Daha elime ulaşmadı bu fiyatı görünce biraz pişmanlığım olmadı değil.

Plus modelini 1900 TL'ye aldım bende 2 gün önce. Daha elime ulaşmadı bu fiyatı görünce biraz pişmanlığım olmadı değil.

Mesajı düzenledim tekrar bakın eksik yazmışım. Pro'nun üstünlüğü bass profili olarak. Dengeli ses profilinde Plus aşağıda kalmaz merak etmeyin tek eksiğiniz o kuvvetli bass olur. Kulaktaki hissiyatı bir harika.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…