İdefix güvenilir mi?

AslanAkbeyy

Hectopat
Daha fazla  
Laptop almayı düşünüyorum. Laptop en ucuz İdefix'te satılıyor. Sizde idefixden mi yoksa biraz daha para verip Hepsiburada gibi güvenilir bir yerden mi alayım?

Idefix'te de satıcılar var. İyice bir araştırmalısın bence. Şikayetvar sayfasına bir bak satıcıların isimlerini yazarak. Ben HB, Amazon, İncehesap haricinde alışveriş yapmıyorum eğer pahalı bir şey alıyorsam.

Yakın zamanda bir kulaklık sipariş etmiştim. 3 gün boyunca siparişim onaylanmayınca mağazanın ismini aratarak numarasını buldum ve iletişime geçtim. Sipariş numaramı gönderdim bana ellerinde ürünün olmadığını söylediler, stok takibini düzgün yapmamışlar diye öyle bir sorunum olmuştu. Daha sonra iade bekledim ama diğer sitelerde sipariş hazırlanmadan önce hızlı bir şekilde ürünü iade edip iade sürecini başlatabiliyordum. Bu Idefix denen sitede öyle bir özellik yok. İade ile ilgilenen kimse yok. Bilimum yerlere şikayet ettim bankamı da aradım hizmet alamadım paramı iade edin diye. 2 hafta cebelleştikten sonra anca paramı geri alabildim. Eskiden kitap almak için kullanırdım şimdi diğer siteler gibi her şeyi satıyorlar ve başka satıcılar da var. Bir daha kullanır mıyım kesinlikle hayır. Ürün gelirse sıkıntı yok da gelmeyince böyle uğraştırıyor maalesef. Olumsuzu her zaman göz önünde bulundurmak gerek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı