idefix güvenilir mi?

pharople

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yakında ailem doğum günüm için bir ekran kartı alacak. Ben de en uygun fiyatlı ve F/P bir ürün seçerek ekteki ürünü buldum, fakat sorun şu ki en ucuz idefix satıyor ve dışarıdan satıcı olunabilen bir platform sonucunda ise pek güvenemedim. Sizce endişe etmeli miyim yoksa tamamen güvenilir midir?

Satıcı İncehesap diyor, ince hesapta ortalama 1000 TL daha pahalı bilmiyorum tuhaf geldi, komisyonu az olabilir sitenin ama kendi sitesinden ucuz satılması saçma geldi ayrıca pek güvenilir değil diye biliyorum.

Merhaba arkadaşlar, yakında ailem doğum günüm için bir ekran kartı alacak. Ben de en uygun fiyatlı ve F/P bir ürün seçerek ekteki ürünü buldum, fakat sorun şu ki en ucuz idefix satıyor ve dışarıdan satıcı olunabilen bir platform sonucunda ise pek güvenemedim. Sizce endişe etmeli miyim yoksa tamamen güvenilir midir?

Satıcı incehesap ve idefix tarafından doğrulanmış bir satıcı. İdefix güvenilir bir site diye biliyorum. Alabilirsiniz.

Güvenli değil ama incehesap güvenilirdir.

İdefiks' in keni sattığı ürünlere güvenme çok defa açılmış, kullanılmış ürün sattığına dair yorumlar gördüm.

Bir kerede bu platformdan başka bir satıcının sattığı usb dongle aldım Huawei' nin sözde ürünü 300 lira neyse gönderdikleri ürün herhangi bir telefoncuda 50 liraya alacağın dandik bir dongle markası bile yok merdiven altı ürün.

İkisi de güvenilir daha önce birçok kez alışveriş yaptım. Hatta geçen hafta ben de idefix üzerinden incehesap satıcısından 7700XT aldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı