İdefix güvenilir mi?

Başlıkta yazdığım gibi idefix'ten Lenovo Legion R24e 67CCGAC4TK 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü - idefix bu monitörü almak istiyorum. İdefix güvenli mi?
Satıcıya göre değişir.
Buradan almanı öneririm aynı satıcı, Amazon üzerinden kolay şekilde iade yapabilirsin ölü piksel çıkma riskine karşı.

İdefix güvenilir D&R'ın yan mağazasıydı sanırım. Fakat satıcı idefix değil satıcıyı araştır.

İdefix güvenilir D&R'ın yan mağazasıydı sanırım. Fakat satıcı idefix değil satıcıyı araştır.
satıcı puanı 9.1

Peki monitör nasıl 4500'e kadar bütçe var sizin öneriniz varsa yazarsanız sevinirim.

Idefix hükümet yanlısı Turkuvaz Medya Grubu'na ait bir şirket ek olarak D&R'ın yan markası. Ben alışveriş yapmayı tercih etmiyorum ama sen alırsan sorunsuz gelir. GTI Bilişim de bilindik satıcılardan.

Idefix hükümet yanlısı Turkuvaz Medya Grubu'na ait bir şirket ek olarak D&R'ın yan markası. Ben alışveriş yapmayı tercih etmiyorum ama sen alırsan sorunsuz gelir. GTI Bilişim de bilindik satıcılardan.
aslında o yüzden bende pek olumlu deilim ama bütçeme göre en iyi yer burası

aslında o yüzden bende pek olumlu deilim ama bütçeme göre en iyi yer burası
Yanlı falan bakmayın bütçenize uygunu nereyse ve güvenilir nereyse alın geçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…