Kattolian Femtopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #1 Merhabalar, İdefix.com üzerinden ''Trust GXT 980 CADA'' isimli klavyeyi sipariş vereceğim. Bu site güvenilir mi Ürün linki: Trust C26Gxt 890 Cada Rgb Klavye-Tr Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2020
Merhabalar, İdefix.com üzerinden ''Trust GXT 980 CADA'' isimli klavyeyi sipariş vereceğim. Bu site güvenilir mi Ürün linki: Trust C26Gxt 890 Cada Rgb Klavye-Tr
3 348606 Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 2.850 Çözümler 6 28 Kasım 2020 #2 İdefix güvenilir mi? İdefix üzerinden 4 kitap siparisi verdim, sipariş hazırlanıyor yazıyor. Bu ne demek? Bir de İdefix güvenli mi? www.technopat.net @Asım Demir onayı vermişse güvenilirdir herhalde. İdefix.com Güvenilir mi? Bu siteden bir kitap almayı düşünüyorum. Alan varsa veya bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgilendirirlerse sevinirim. www.technopat.net
İdefix güvenilir mi? İdefix üzerinden 4 kitap siparisi verdim, sipariş hazırlanıyor yazıyor. Bu ne demek? Bir de İdefix güvenli mi? www.technopat.net @Asım Demir onayı vermişse güvenilirdir herhalde. İdefix.com Güvenilir mi? Bu siteden bir kitap almayı düşünüyorum. Alan varsa veya bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgilendirirlerse sevinirim. www.technopat.net
M metozik Kilopat Katılım 22 Ocak 2018 Mesajlar 317 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #3 Güvenilir.
Uchiha Shisui Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.637 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #4 İdefix, uzun süredir faaliyet veren bir kuruluştur. Yoğunluğa bağlı kargolama işlemlerinde bir miktar geri kalabiliyorlar ama bunun haricinde sorun çıkmaz.
İdefix, uzun süredir faaliyet veren bir kuruluştur. Yoğunluğa bağlı kargolama işlemlerinde bir miktar geri kalabiliyorlar ama bunun haricinde sorun çıkmaz.
S Sytra Kilopat Katılım 6 Şubat 2016 Mesajlar 585 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #5 4 yıl önce kitap almıştım. Hiç sıkıntı çekmedim.
Zcherby Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.566 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #6 Güvenilirdi diğer sitelerere nazanaran bir o kadar da pahalıdır.
MertMertMert010203 Kilopat Katılım 1 Temmuz 2017 Mesajlar 256 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #7 Kattolian dedi: Kattolian dedi: Merhabalar, İdefix.com üzerinden "Trust GXT 980 cada" isimli klavyeyi sipariş vereceğim. Bu site güvenilir mi? Ürün linki: Trust C26Gxt 890 Cada Rgb Klavye-Tr Genişletmek için tıkla... Ben de sipariş vereceğim ama kargo geldi mi ürün de sıkıntı var mı cevaplarsan cok sevınırım. Genişletmek için tıkla...
Kattolian dedi: Kattolian dedi: Merhabalar, İdefix.com üzerinden "Trust GXT 980 cada" isimli klavyeyi sipariş vereceğim. Bu site güvenilir mi? Ürün linki: Trust C26Gxt 890 Cada Rgb Klavye-Tr Genişletmek için tıkla... Ben de sipariş vereceğim ama kargo geldi mi ürün de sıkıntı var mı cevaplarsan cok sevınırım. Genişletmek için tıkla...
Obirmamut Hectopat Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 296 Çözümler 1 15 Aralık 2020 #8 Kitap sitelerini iyi bilirim. Güvenilir bir sitedir ama kitapları pahalı her zaman. Klavye fiyatı hakkında bilgim yok.
Kitap sitelerini iyi bilirim. Güvenilir bir sitedir ama kitapları pahalı her zaman. Klavye fiyatı hakkında bilgim yok.
Umut 77 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 4.860 Çözümler 16 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #9 Vallaha güvenilir ama kargoya geç verebiliyorlar biraz.
MertMertMert010203 Kilopat Katılım 1 Temmuz 2017 Mesajlar 256 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #10 Kitap olarak güvenilir ama teknoloji olarak o siteden alan duymadım da. Kattolian dedi: Merhabalar, İdefix.com üzerinden "Trust GXT 980 cada" isimli klavyeyi sipariş vereceğim. Bu site güvenilir mi? Ürün linki: Trust C26Gxt 890 Cada Rgb Klavye-Tr Genişletmek için tıkla... Klavyeden memnun musunuz kargo falan nasıldı ben de ıdefixden alacağım da.
Kitap olarak güvenilir ama teknoloji olarak o siteden alan duymadım da. Kattolian dedi: Merhabalar, İdefix.com üzerinden "Trust GXT 980 cada" isimli klavyeyi sipariş vereceğim. Bu site güvenilir mi? Ürün linki: Trust C26Gxt 890 Cada Rgb Klavye-Tr Genişletmek için tıkla... Klavyeden memnun musunuz kargo falan nasıldı ben de ıdefixden alacağım da.