Kargoya verildiyse yaşamazsınız site kısa süreli bakımada girmiş olabilir.Dün öğlen ıdefix'ten monitör sipariş verdim. Dünkü olan konuşmalardan sonra boykot muhabbeti ortaya çıktı. Şimdi siteye girdim, siteye de girmiyor bakımdayız yazıyor. Herhangi bir sorun yaşar mıyım sizce?
sıkıntı olmaz gönderirlerDün öğlen ıdefix'ten monitör sipariş verdim. Dünkü olan konuşmalardan sonra boykot muhabbeti ortaya çıktı. Şimdi siteye girdim, siteye de girmiyor bakımdayız yazıyor. Herhangi bir sorun yaşar mıyım sizce?
Haberlerde veya sosyal medyadan denk gelmişsinizdir illa.Ne boykotu ?
Daha verilmedi kargoya, hazırlanıyor diyordu en son.Kargoya verildiyse yaşamazsınız site kısa süreli bakımada girmiş olabilir.
Muhtemelen düzelir ya D&R' a da girmiyordu ora açılmış şuan İdefix de D&R' a bağlı olduğu için düzeltirler diye düşünüyorum. En kötü Çağrı Merkezini ararsın.Dün öğlen ıdefix'ten monitör sipariş verdim. Dünkü olan konuşmalardan sonra boykot muhabbeti ortaya çıktı. Şimdi siteye girdim, siteye de girmiyor bakımdayız yazıyor. Herhangi bir sorun yaşar mıyım sizce?
Sitenin hizmetinde bir sorun yok. Yandaş olduğunu söyledikleri için boykot ediyorlar. AKP tarafında olanları desteklemek istemiyorlar.Haberlerde veya sosyal medyadan denk gelmişsinizdir illa.
AKP’li şirket.Ne boykotu ?
iptal edip başka yerden alabilirsin. Monitör modeli ne? Kaç liraya aldın?Dün öğlen ıdefix'ten monitör sipariş verdim. Dünkü olan konuşmalardan sonra boykot muhabbeti ortaya çıktı. Şimdi siteye girdim, siteye de girmiyor bakımdayız yazıyor. Herhangi bir sorun yaşar mıyım sizce?
dün öğlen sipariş verdiyse site açılana kadar kargoya verilir büyük ihtimal.iptal edip başka yerden alabilirsin.
Samsung G65B. Hazırlanıyor yazıyordu, iptal edemem artık sanırım.iptal edip başka yerden alabilirsin. Monitör modeli ne? Kaç liraya aldın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.