EgeSD Centipat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #1 Kod:Panoya kopyala import { Client } from "discord.js" const Client = new Client({ intents: ["GUILDS"] }) client.on('ready', () => { console.log(`sj sdadssad`); }); Client.login(token) Kodda ne sıkıntı var? yanlış ne yaptım? bir deneyim dedim öylesine yaparkene.
Kod:Panoya kopyala import { Client } from "discord.js" const Client = new Client({ intents: ["GUILDS"] }) client.on('ready', () => { console.log(`sj sdadssad`); }); Client.login(token) Kodda ne sıkıntı var? yanlış ne yaptım? bir deneyim dedim öylesine yaparkene.
RaSGooL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.788 Çözümler 39 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #2 ilk satırda zaten Client tanımlı. 2. satırda tekrar Client değişkeni tanımlıyorsun. C harfini küçük yap.
ilk satırda zaten Client tanımlı. 2. satırda tekrar Client değişkeni tanımlıyorsun. C harfini küçük yap.
5 533388 Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 54 8 Ağustos 2023 #3 @EgeSD galiba const Client'in C si küçük olacak.