The_Türk Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 497 Çözümler 1 Yer Türkiye 5 Nisan 2025 #1 Identity v oyununda maça başlamak için tıklandığında aşağıdaki hatayı veriyor: Bu durumda ne yapılabilir? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2025
Identity v oyununda maça başlamak için tıklandığında aşağıdaki hatayı veriyor: Bu durumda ne yapılabilir? Teşekkürler.
He stole my money Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 10.865 Çözümler 117 Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 11 Pro (24H2) | R5 5600 | EVGA 3060 Ti FTW3 ULTRA | MSI B550M-PRO-HDV | Goodram IRDM Pro 24GB | Exceria G2 512GB + Sandisk Plus 240GB + Toshiba 7200RMP 1TB | MSI A650BN 80+ Bronze | CORSAIR 500R | Lenovo R24e - Asus VP228HE - Gigabyte Aorus M2 - Aula S99 Retro - Gamenote H2002D - Gamesir Nova Lite Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #2 The_Türk dedi: Identity v oyununda maça başlamak için tıklandığında aşağıdaki hatayı veriyor: Eki Görüntüle 2459559 Bu durumda ne yapılabilir? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bir sürü toplanabilir ödülünüzün olduğunu ve bunları toplamanız gerektiği yazıyor. Oyun içinde sanırım mekan, köy kurma var. Orada toplanabilir hediyeleri almanız lazım. Artı 0 Eksi
The_Türk dedi: Identity v oyununda maça başlamak için tıklandığında aşağıdaki hatayı veriyor: Eki Görüntüle 2459559 Bu durumda ne yapılabilir? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bir sürü toplanabilir ödülünüzün olduğunu ve bunları toplamanız gerektiği yazıyor. Oyun içinde sanırım mekan, köy kurma var. Orada toplanabilir hediyeleri almanız lazım.
KS KS The_Türk Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 497 Çözümler 1 Yer Türkiye 7 Nisan 2025 #3 He stole my money dedi: Bir sürü toplanabilir ödülünüzün olduğunu ve bunları toplamanız gerektiği yazıyor. Oyun içinde sanırım mekan, köy kurma var. Orada toplanabilir hediyeleri almanız lazım. Genişletmek için tıkla... Tam olarak neresi hocam? Ben oyunu bayağı bi' aradım ama nereden claim edileceğini bulamadım. Artı 0 Eksi
He stole my money dedi: Bir sürü toplanabilir ödülünüzün olduğunu ve bunları toplamanız gerektiği yazıyor. Oyun içinde sanırım mekan, köy kurma var. Orada toplanabilir hediyeleri almanız lazım. Genişletmek için tıkla... Tam olarak neresi hocam? Ben oyunu bayağı bi' aradım ama nereden claim edileceğini bulamadım.
He stole my money Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 10.865 Çözümler 117 Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 11 Pro (24H2) | R5 5600 | EVGA 3060 Ti FTW3 ULTRA | MSI B550M-PRO-HDV | Goodram IRDM Pro 24GB | Exceria G2 512GB + Sandisk Plus 240GB + Toshiba 7200RMP 1TB | MSI A650BN 80+ Bronze | CORSAIR 500R | Lenovo R24e - Asus VP228HE - Gigabyte Aorus M2 - Aula S99 Retro - Gamenote H2002D - Gamesir Nova Lite Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #4 The_Türk dedi: Tam olarak neresi hocam? Ben oyunu bayağı bi' aradım ama nereden claim edileceğini bulamadım. Genişletmek için tıkla... Bende oyunu oynamadığım için bilmiyorum hocam, sadece orada öyle yazıyor. Toplamadığınız ödüller olduğu için tıkanmış oyun. Artı 0 Eksi
The_Türk dedi: Tam olarak neresi hocam? Ben oyunu bayağı bi' aradım ama nereden claim edileceğini bulamadım. Genişletmek için tıkla... Bende oyunu oynamadığım için bilmiyorum hocam, sadece orada öyle yazıyor. Toplamadığınız ödüller olduğu için tıkanmış oyun.