2 297689 Hectopat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 1.719 Makaleler 1 Çözümler 7 16 Mart 2023 #131 Kendimi önceden milliyetçi ve Türkçü olarak tanımlardım. Şimdi hiçbir ideoloji barındırmıyorum. Özgürlük ve bireycilik iki temel prensibim.
Kendimi önceden milliyetçi ve Türkçü olarak tanımlardım. Şimdi hiçbir ideoloji barındırmıyorum. Özgürlük ve bireycilik iki temel prensibim.
Aziz Lucifer Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 640 Çözümler 1 Yer Belarus Minsk 16 Mart 2023 #132 Atatürkçüyüm atama hiç bir şekilde laf ettirmem ama ben gerçek komünizm savunuyorum. Gerçek komünizm ile ilgili soru olursa yanıtlamaya hazırım.
Atatürkçüyüm atama hiç bir şekilde laf ettirmem ama ben gerçek komünizm savunuyorum. Gerçek komünizm ile ilgili soru olursa yanıtlamaya hazırım.
WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.229 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #133 Kemalizm.
Bir Matmazel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.024 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 16 Mart 2023 #134 Feministim.
armoredtrain Centipat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 462 Yer Ankara 16 Mart 2023 #136 Aziz Lucifer dedi: Atatürkçüyüm atama hiçbir şekilde laf ettirmem ama ben gerçek komünizm savunuyorum. Gerçek komünizm ile ilgili soru olursa yanıtlamaya hazırım. Genişletmek için tıkla... Atatürkçülükle komünizmin uzlaştığı noktalar kadar uzlaşmadığı noktalar da vardır ama. Bunun biliyorsanız tamam.
Aziz Lucifer dedi: Atatürkçüyüm atama hiçbir şekilde laf ettirmem ama ben gerçek komünizm savunuyorum. Gerçek komünizm ile ilgili soru olursa yanıtlamaya hazırım. Genişletmek için tıkla... Atatürkçülükle komünizmin uzlaştığı noktalar kadar uzlaşmadığı noktalar da vardır ama. Bunun biliyorsanız tamam.
Aziz Lucifer Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 640 Çözümler 1 Yer Belarus Minsk 16 Mart 2023 #137 armoredtrain dedi: Atatürkçülükle komünizmin uzlaştığı noktalar kadar uzlaşmadığı noktalar da vardır ama. Bunun biliyorsanız tamam. Genişletmek için tıkla... Bunu biliyorum hocam. Ama ben zaten insanların bildiği değil gerçek kızıl renkli komünizmi savunuyorum bunuda belirttim.
armoredtrain dedi: Atatürkçülükle komünizmin uzlaştığı noktalar kadar uzlaşmadığı noktalar da vardır ama. Bunun biliyorsanız tamam. Genişletmek için tıkla... Bunu biliyorum hocam. Ama ben zaten insanların bildiği değil gerçek kızıl renkli komünizmi savunuyorum bunuda belirttim.
5 508280 Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 1.907 Çözümler 7 16 Mart 2023 #138 Zurnadürüm dedi: Faşizmle nazi ayrı kavram. Faşizmde teorik olarak ırkçılık yok, nazizmde var. Genişletmek için tıkla... Aslına bakarsan faşizm milliyetçiliğin aşırısı.
Zurnadürüm dedi: Faşizmle nazi ayrı kavram. Faşizmde teorik olarak ırkçılık yok, nazizmde var. Genişletmek için tıkla... Aslına bakarsan faşizm milliyetçiliğin aşırısı.
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #139 Aziz Lucifer dedi: Bunu biliyorum hocam. Ama ben zaten insanların bildiği değil gerçek kızıl renkli komünizmi savunuyorum bunuda belirttim. Genişletmek için tıkla... Herkesin yanlış bildiği, bir tek senin bildiğin ve savunduğun "gerçek" komünizm ne oluyor?
Aziz Lucifer dedi: Bunu biliyorum hocam. Ama ben zaten insanların bildiği değil gerçek kızıl renkli komünizmi savunuyorum bunuda belirttim. Genişletmek için tıkla... Herkesin yanlış bildiği, bir tek senin bildiğin ve savunduğun "gerçek" komünizm ne oluyor?
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 16 Mart 2023 #140 377660 dedi: Kemalist Genişletmek için tıkla... Militarist Demokrat'a artık daha yakınım. Kemalizm'de kısmen bile olsa Militarizm geçerli.
377660 dedi: Kemalist Genişletmek için tıkla... Militarist Demokrat'a artık daha yakınım. Kemalizm'de kısmen bile olsa Militarizm geçerli.